Νέα ταινία από την Ντίσνεϋ! Διάσημοι αστέρες ενσαρκώνουν στην οθόνη αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών!

Τι σχέση μπορεί να έχει η Κοκκινοσκουφίτσα με την Ραπουνζέλ; Και τι δουλειά έχει ο κακός λύκος στο σπίτι της Σταχτοπούτας; Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες με το παιδί σας, αυτή εδώ θα σας ξετρελάνει! Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τα τραγούδια στις ταινίες, αυτή εδώ είναι μιούζικαλ και θα τα συναρπάσει! Τον Χειμώνα που μας έρχετε θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πολλά απο τα γνωστά παραμύθια των παιδιών, να μπλέκονται και να συνδιάζονται με έναν εκπληκτικό τρόπο. 

Νέα ταινία από την Ντίσνεϋ! Διάσημοι αστέρες ενσαρκώνουν στην οθόνη αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διάσημοι ηθοποιοί στη νέα ταινία της Disney, «Into The Woods» ,που με δυσκολία θα περιμένουμε τους μήνες να περάσουν για να την παρακολουθήσουμε! Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το αμερικάνικο περιοδικό «People», μετρήσαμε 11! Η Μέριλ Στρίπ σαν «κακιά μάγισσα» και ο Τζόνι Ντεπ ως «κακός λύκος» είναι μόνο δύο από αυτούς.

Όλοι οι χαρακτήρες των πιο γνωστών παραμυθιών, ζωντανεύουν μέσα από την προσαρμογή και την διασκευή του Ρόμπ Μάρσαλ και τη μουσική του Στέφαν Στοκχάιμ!

Η ταινία «Into the Woods» θα εμφανιστεί στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου. Ως τότε υπομονή και πάρτε μια μικρή γεύση από τις φωτογραφίες και το βίντεο της νέας ταινίας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved