Νέο τρέντ! Πώς να ξεχωρίσουν ότι το μωρό σου είναι κορίτσι!

Βαρεθήκατε όταν βγαίνετε για βόλτα με το μονάκριβο λουλουδάκι σας να το μπερδεύουν με αγόρι; Οι περισσότεροι σίγουρα ναι!Όλα τα μωρά ειδικά αν τα χρώματα των ρούχων είναι ουδέτερα μοιάζουν το ίδιο. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει η εταιρία που κρύβεται πίσω από αυτή την όμορφη ιδέα! Για να γλιτώσουν οι «κοριτσό- γονείς» μια και καλή από σχόλια του τύπου «μα είναι γλύκας», σκέφτηκαν το παρακάτω.

Νέο τρέντ! Πώς να ξεχωρίσουν ότι το μωρό σου είναι κορίτσι!

Αφού τα κοριτσάκια δεν αντέχουν μια κορδέλα στο κεφαλάκι τους, έφτιαξαν αυτούς του ατομικούς φιόγκους που κολλάνε στο κεφαλάκι του μωρού σας με μια ειδική κόλλα, κατάλληλη για μωρά φτιαγμένη από ζελέ και σιρόπι. Μαζί με τον φιόγκο που θα ας αποστείλει λοιπόν η εταιρία, Itty Bitty Baby Bows, θα βρείτε στο κουτί και την κόλλα, που μόνο μια σταγόνα αρκεί για να σταθεί το φιογκάκι, όλη μέρα.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας δηλώνει. « Με μαλλιά ή χωρίς μαλλιά ο φιόγκος σταθεροποιείται. Είναι ακίνδυνο για τα παιδιά καθώς είναι φτιαγμένο από σιρόπι. Όταν η μαμά θέλει να το αφαιρέσει από το κεφαλάκι του μωρού, με ένα βαμβάκι ή βρεγμένο πανί αφαιρείται εύκολα. Αν μείνει λίγη κόλλα πάνω στον φιόγκο απλά πλύνετε το με βρεφικό απορρυπαντικό».

Η εταιρία εκτός από φιόγκους διαθέτει και υφασμάτινα λουλούδια και απευθύνεται όχι μόνο σε μωρά αλλά και κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved