Ποια «κοσμική» κυρία παρέδωσε πίσω ένα ορφανό, μια μέρα μετά την έγκριση της υιοθεσίας;

Αυτή η Ευρωπαία, έγινε μάνα για ένα 24ωρο και μετά τα παράτησε! Το όνομα Μόνικα Κολομπεάνου σας λέει κάτι; Ούτε και εμάς, αλλά η ιστορία της με την υιοθεσία, τράβηξε το ενδιαφέρον μας. Η Μόνικα δεν είναι μόνο γνωστή ως η «Κιμ Καρντάσιαν» της Ρουμανίας αλλά και ως φίλη της Πάρις Χίλτον. Νωρίτερα μέσα στο χρόνο,άφησε να διαρρεύσει στα μέσα, ότι υιοθέτησε ένα μικρό αγόρι που ονομάζεται Άλεξ, από ένα ορφανοτροφείο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Ποια «κοσμική» κυρία παρέδωσε πίσω ένα ορφανό, μια μέρα μετά την έγκριση της υιοθεσίας;

Εκείνη την εποχή,το 26χρονο μοντέλο είχε δηλώσει σε συνέντευξή της,« Θα κάνω τα πάντα για να μην του λείψει τίποτα και κυρίως θα του προσφέρω τη γονική αγάπη που στερήθηκε»!

Τα πράγματα όμως δεν προχώρησαν όπως θα έπρεπε, με τη Μόνικα να επιστρέφει τον μικρό Άλεξ στο ορφανοτροφείο μετά από μία μέρα. Η Μικαέλα Κριστοφόλ που εργάζεται στο ορφανοτροφείο δήλωσε στην Daily Mail. « Η Μόνικα ήθελε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο με το αγόρι που ήθελε να υιοθετήσει. Αλλά το παιδί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Το βράδυ, όταν τον έβαλε στο κρεβάτι, άρχισε να κλαίει και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Την επόμενη μέρα τον επέστρεψε πίσω στο ορφανοτροφείο. Τα διαδικαστικά έγγραφα απλά σταμάτησαν γιατί πολύ απλά δεν τον θέλει πια».

Ας ελπίσουμε ο μικρός Άλεξ να βρει γρήγορα ένα σπίτι με υπομονή, που θα τον θέλει και θα τον αγαπήσει πραγματικά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved