Αυτή η σούπερ μαμά σηκώνει μόνη της τα οικογενειακά... βάρη στην παραλία! (φωτογραφίες)

Κάθε φωτογραφία μητέρας με τα παιδιά της εκπέμπει μία γλυκύτητα. Πόσο μάλλον όταν κρατά με στοργή και αγάπη τα «βλαστάρια» της, παίζοντας στην παραλία μαζί τους.

Αυτή η σούπερ μαμά σηκώνει μόνη της τα οικογενειακά... βάρη στην παραλία! (φωτογραφίες)

Η Ζιζέλ Μπούντχεν δεν αποτελεί εξαίρεση. Μόνο που στη δική της περίπτωση, παραμένει σέξι ακόμη και στο ρόλο της μαμάς, καθώς έχει το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο και κορμί στον κόσμο.

Το πλουσιότερο μοντέλο στον κόσμο κάνει οικογενειακές διακοπές στην Κόστα Ρίκα και οι συνήθειές της δεν διαφέρουν από εκείνες κάθε γονιού σε αυτές τις περιπτώσεις. Μάλιστα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter «Επιτέλους διακοπές». Η 34χρονη Βραζιλιάνα όμως δεν παύει να είναι εντυπωσιακά όμορφη ακόμη και τις στιγμές που κουβαλά ταυτόχρονα την 19 μηνών Βίβιαν και τον τεσσάρων ετών Μπέντζαμιν, ποζάροντας στο φακό της πανευτυχούς μητέρας της, Βάνια.

Αν και ο 36χρονος σύζυγός της, ο σταρ του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι, δεν είναι μαζί τους, η οικογένεια δεν έχασε το κέφι της. Η Ζιζέλ γονάτισε και έφτιαξε κάστρα με τα παιδιά της, προσπάθησε να πείσει την κόρη της να μπει στη θάλασσα, καθώς η μικρή έκλαιγε και μιλούσε με τις υπόλοιπες γυναίκες της παραλίας.

Δείτε την πανέμορφη μαμά με το υπέροχο κορμί στην παραλία με τα παιδιά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved