Απίστευτο! Τρίχρονος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του, το τράκαρε και γύρισε στο σπίτι να δει παιδικά! (φωτογραφίες, βίντεο)

Είναι πραγματικά μια απίστευτη είδηση με πρωταγωνιστή έναν τρίχρονο «οδηγό» που φορούσε μόνο την πάνα του!

Απίστευτο! Τρίχρονος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του, το τράκαρε και γύρισε στο σπίτι να δει παιδικά! (φωτογραφίες, βίντεο)

Ένας πιτσιρικάς μόλις 3 ετών στο Όρεγκον των Η.Π.Α. κατάφερε να μπει στο πολυτελέστατο τζιπ του πατέρα του και να το...ρίξει πάνω στο σπίτι ενός γείτονα! Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και έτσι ούτε ο μπόμπιρας τραυματίστηκε, ούτε σημειώθηκαν σοβαρές ζημιές.

Η αστυνομία που ήταν στην περιοχή, είδε τον μπόμπιρα να παίζει νωρίτερα μόνος του στο αυτοκίνητο και υποθέτουν ότι κάποια στιγμή, έλυσε το χειρόφρενο και έτσι έγινε το ατύχημα.

Το καλύτερο όμως ο 3χρονος το άφησε για το τέλος: αφού «χάλασε» το παιχνίδι του στο αυτοκίνητο, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό, επέστρεψε στο σπίτι του, άνοιξε τηλεόραση και είδε παιδικά!

Οι γονείς του μικρού έλειπαν στις δουλειές τους και στο σπίτι υπήρχε μια συγγενής για να τον προσέχει. Όμως όλη αυτή την ώρα κοιμόταν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία για αμέλεια.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο της είδησης που κάνει το γύρο του κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved