Με «μέσο» τα... πατίνια του αυτός ο 6χρονος Ινδός μπαίνει στο ρεκόρ Γκίνες! (φωτογραφίες και βίντεο)

Το παιδί-λάστιχο της φωτογραφίας χρειάστηκε μόλις 29 δευτερόλεπτα και τα πατίνια του για να κάνει την Ινδία, αλλά και όλο τον κόσμο, να παραμιλάει!

Με «μέσο» τα... πατίνια του αυτός ο 6χρονος Ινδός μπαίνει στο ρεκόρ Γκίνες! (φωτογραφίες και βίντεο)

Ο λόγος για αυτό το εξάχρονο αγοράκι, το οποίο διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς κατάφερε να κάνει «limbo skating» κάτω από 39 σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο μικρός Γκαγκάν Σάτις, που έχει ήδη λάβει μία θέση στο «India Books Record», ξεπέρασε το ρεκόρ που είχε κάνει ένας πεντάχρονος συμπατριώτης του το 2012, ο οποίος πέρασε κάτω από 27 αυτοκίνητα με τον ίδιο θεαματικό τρόπο.

Ο εξάχρονος δηλώνει πως τώρα θέλει όλος ο πλανήτης να μάθει το όνομά του και είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση: «Θέλω να περάσω κάτω από 100 αυτοκίνητα», ενώ δηλώνει ότι θέλει να πάει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σημειωτέον ότι το limbo skating είναι πατινάζ κάτω από αντικείμενα, με μοναδική προϋπόθεση το κορμί του αθλητή να βρίσκεται σε επίπεδη στάση. Κάτι που ο μικρός Γακγκάν γνωρίζει πολύ καλά, καθώς πατινάρει ήδη από τριών ετών!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο και θα μείνετε σίγουρα άφωνοι με την ευλυγισία και τα απίστευτα κατορθώματα του μικρού αγοριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved