Δείτε ποια διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί!

Η 35χρονη ηθοποιός μίλησε για την ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Γούπι Γκόλντμπερκ, για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν άλλά και για τους δύο άντρες τις ζωής της. Τους δυο γιους της που έχει απο δύο διαφορετικούς μπαμπάδες!

Δείτε ποια διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί!

Χαρακτήρισε την οικογένειά της ως «αντισυμβατική» και συνέχισε εξηγώντας στην οικοδέσποινα της εκπομπής τον λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Μuse, Ματ Μπέλαμι.

Η Κέιτ Χάντσον μεταξύ άλλων είπε «Είμαι ευτυχισμένη με την όλη κατάσταση. Αν θα παντρευόμασταν θα το κάναμε μόνο για τα παιδιά. Δεν χρειάζεται ένας γάμος για να γίνουμε ευτυχισμένοι, γιατί είμαστε καλά και περνάμε όμορφα όπως είμαστε! Γνωρίζω ότι μπορεί και να σφάλουμε με αυτή μας την απόφαση αλλά ο γάμος το μόνο που προσφέρει είναι ασφάλεια και τίποτε άλλο»!

Η διάσημη ηθοποιός έχει ένα παιδί, τον Ράιντερ 10 ετών απο τον πρώην σύζυγό της Κρις Ρόμπινσον και τον Μπινγκχαμ 3 μηνών απο τον τώρα αρραβωνιαστικό της Ματ Μπελαμι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved