«Καλώς ήλθες στη ζωή μας!» Η ιστορία μίας υιοθεσίας μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες

Η γέννηση ενός μωρού είναι Θείο δώρο, λένε κάποιοι. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ένα ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδιά;

«Καλώς ήλθες στη ζωή μας!» Η ιστορία μίας υιοθεσίας μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες

Καταφεύγει σε διάφορες λύσεις. Μία από αυτές είναι της υιοθεσίας. Αν και στη χώρα μας είναι μία διαδικασία χρονοβόρα, καθώς η γραφειοκρατία νικάει τις περισσότερες φορές την έντονη επιθυμία του ζευγαριού, στο εξωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όταν ένα ζευγάρι παίρνει την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί, οι διαδικασίες δεν καθυστερούν. Μάλιστα όταν ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του, τότε οι στιγμές εκείνες είναι μοναδικές.

Αυτές λοιπόν τις στιγμές πλημμυρισμένες από αγάπη, απαθανάτισε μέσα από το φακό της, η διάσημη φωτογράφος Κέιτ Πάρκερ. Ο γιος της αδελφής της πήρε την απόφαση να υιοθετήσει μαζί με την σύζυγό του, ένα παιδί, τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Είμαστε τόσο ερωτευμένοι με αυτό το μικρό πλασματάκι που έφερε τόση χαρά στη ζωή μας. Υπάρχουν τόσο πολλές στιγμές που θα ήθελα να διηγηθώ, τη δύναμη της αγάπης, την φοβερή αναμονή πριν την υιοθεσία και την άφιξη μια νέας ζωής στη μικρή οικογενειακή μας φατρία. Και βέβαια τι σημαίνει να δημιουργείς μια οικογένεια πολυφυλετική» αναφέρει η φωτογράφος.

Επειδή σε κάποια πράγματα η εικόνα είναι δυνατή, σας αφήνουμε να δείτε με την ησυχία σας το παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ με τις μοναδικές στιγμές του μικρού Σαμ στη νέα του οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved