Δείτε τα χειρότερα και τα καλύτερα τατουάζ που έκαναν γονείς προς τιμήν των παιδιών τους!

Σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ προς τιμή των παιδιών σας; Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα ομορφότερα αλλά και τα «προς αποφυγήν» τατουάζ που ένας γονιός θα μπορούσε να κουβαλάει σε όλη του την ζωή.

Δείτε τα χειρότερα και τα καλύτερα τατουάζ που έκαναν γονείς προς τιμήν των παιδιών τους!

Κάποτε ήταν ταμπού. Αν είχες τατουάζ σε θεωρούσαν παράμερο και «αλήτη». Με τα χρόνια όμως το τατουάζ από ταμπού έγινε μία από τις ισχυρότερες μόδες! Κάποιοι το κάνουν για μαγκιά, κάποιοι επειδή το έκαναν οι φίλοι τους, κάποιοι γιατί το προστάζει η εποχή και κάποιοι άλλοι επειδή θέλουν να θυμούνται κάτι που τους έχει χαράξει την ζωή.

Πολλοί γονείς λοιπόν κάνουν ένα τατουάζ για να έχουν για πάντα τα παιδιά τους κοντά τους. Η Αντζελίνα Ζολί, είναι ίσως η πιο αναγνωρίσιμη διασημότητα με την ημερομηνία των γεννήσεων των παιδιών της σε τατουάζ στον αριστερό βραχίονα της (έστω και αν αυτό έγινε για να καλύψει το όνομα του πρώην συζύγου της).

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες γονιών με τατουάζ των παιδιών τους. Μερικά θα σας εμπνεύσουν και κάποια άλλα θα σας κάνουν να το σκεφθείτε διπλά αν θέλετε να κάνετε τελικά ένα τατουάζ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved