«Ο γιος μου, άλλαξε τον κόσμο μου όλο»! Ποιος διάσημος μπαμπάς το είπε;

Ο βραβευμένος με Grammy διάσημος μπαμπάς, σε συνέντευξή του την Δευτέρα που μας πέρασε, μίλησε για τον 5χρονο γιο του! « Απο την στιγμή που ήρθε στην ζωή μου, άλλαξε τον κόσμο μου όλο», δήλωσε ο περήφανος μπαμπάς. « Ο γιος μου με διδάσκει! Είναι απίστευτο που προσπαθεί να μου μάθει πως λειτουργούν διάφορα gadgets και ηλεκτρονικά παιχνίδια»!

«Ο γιος μου, άλλαξε τον κόσμο μου όλο»! Ποιος διάσημος μπαμπάς το είπε;

Μάλιστα όταν του προτάθηκε να γίνει η τωρινή του επιτυχία «Happy», το soundtrack για ένα νέο video game, πήρε πρώτα την γνώμη του γιου του.

Ο Φάρελ Γουίλιαμς δηλώνει ευτυχισμένος με την οικογένειά του και ευλογημένος που ο Θεός του έδωσε μια υπέροχη γυναίκα, το μοντέλο Έλεν Λεσινχαν και τον γιο του Ρόκετ, 5 ετών. «Όταν είμαστε μαζί με τον μικρό Ρόκετ, γινόμαστε και εμείς παιδιά μαζί του». Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει πως, είναι φανταστικό να παντρεύεσαι την καλύτερή σου φίλη. Όταν είναι μόνοι τους προτιμούν να φορούν τις πυτζάμες τους και να πηδάνε πάνω στο κρεβάτι, παρά να φορούν τα «καλά» τους ρούχα, να βγαίνουν βόλτα και να «τσουγκρίζουν» τα ποτήρια τους δημοσίως.

Φίλοι του ζευγαριού, δηλώνουν πως ο μικρός Ρόκετ είναι ένα πανέξυπνο και ευφυές παιδί. Φαίνεται πως έχει μοιάσει και στους δυο γονείς του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved