Αφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο με κλειστά τα παράθυρα για να κουρευτεί! Πανικόβλητοι περαστικοί τα έσωσαν σπάζοντας τα τζάμια (εικόνες, βίντεο)

Ολα ξεκίνησαν όταν μία μητέρα στο Χιούστον του Τέξας πήγε σε εμπορικό κέντρο με σκοπό να κουρευτεί. Η γυναίκα που «πετάχτηκε» μέχρι το κομμωτήριο, θεώρησε σωστό (!) να αφήσει τα παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι μέσα στο τύπου 4 x 4 αυτοκίνητο της και μάλιστα με κλειστά τα παράθυρα.

Αφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο με κλειστά τα παράθυρα για να κουρευτεί! Πανικόβλητοι περαστικοί τα έσωσαν σπάζοντας τα τζάμια (εικόνες, βίντεο)

Τα παδιά τα οποία τελικά έμειναν για αρκετή ώρα μόνα τους και κλειδωμένα με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 36 βαθμούς Κελσίου, άρχισαν να κλαίνε σπαρακτικά.

Ετσι τους εντόπισαν για καλή τους τύχη περαστικοί οι οποίοι στην αρχή προσπαθούν να ανοίξουν το αυτοκίνητο, και όταν βλέπουν ότι δεν τα καταφέρνουν πανικοβάλλονται, δημιουργώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο πανικό και στα αδερφάκια.

Τελικά κάποιος έφερε ένα σφυρί ώστε να καταφέρει να απεγκλωβίσει τα δύο παιδιά.

Η μητέρα, βλέποντας τόσο κόσμο γύρω από το αυτοκίνητό της, βγήκε τρέχοντας από το κομμωτήριο και έτρεξε προς τα παιδιά. Όπως ισχυρίστηκε, δεν τα εγκατέλειψε ούτε τα είχε ξεχάσει, απλά τα άφησε προσωρινά εκεί μέχρι να κουρευτεί. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως έκανε τρομερό λάθος. Τελικά, η κατάρρευσή της έπεισε τους «διασώστες» των παιδιών οι οποίοι αποφάσισαν να μην καλέσουν την αστυνομία

Oι εικόνες και το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας της περιοχής

Διαβάστε επίσης: ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΤΟΥ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved