Δείτε πως γιόρτασαν τα 3α γενέθλια της κόρης τους Χάρπερ, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ!

Είναι η μόνη κόρη του πιο διάσημου ζευγάριου του κόσμου.Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ντέβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ ήθελαν να κάνουν το πιο όμορφο πάρτι στην μοναχοκόρη τους Χάρπερ.

Δείτε πως γιόρτασαν τα 3α γενέθλια της κόρης τους Χάρπερ, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ!

Η Χάρπερ γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2011 και είναι ένα απο τα πιο διάσημα, τα πιο μοντέρνα και καλοντυμένα κορίτσια, χάρη στην μαμά της που της σχεδιάζει αποκλειστικά τα ρούχα της.

Το πανέμορφο κοριτσάκι είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ «καλομαθημένη», τόσο απο τους γονείς της όσο και απο τα αδέρφια της. Τουλάχιστον αυτό άφησαν να εννοηθεί απο τα πράγματα που κατέφθαναν στο σπίτι της οικογένειας για το πάρτι των γενεθλίων της.

Το παιδικό πάρτι ανέλαβε η εταιρεία, Non Stop Party, η οποία ειδικεύεται στις παραδόσεις μπαλόνιών,την ενοικίαση τραπέζιων και καρέκλών για παιδιά. Το πρωί της Πέμπτης άρχισαν να καταφθάνουν φορτηγάκια της εταιρείας, γεμάτα μπαλόνια σε ροζ και λευκό χρώμα, όπως και γκρι ασημί μπαλόνια με τεράστια τα μονογράμματα του ονόματος Χάρπερ.

Εκτός απο τα είδη πάρτι, στο σπίτι έφθασαν και αρκετά δώρα τόσο απο τους γονείς της Χάρπερ, όσο και απο τους φίλους του ζευγαριού που ήθελαν να ευχηθούν στην μικρή πριγκίπισσα «Χαρούμενα Γενέθλια»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved