Άμα έχεις φαντασία... Δείτε τα παιδιά που κοιμούνται στην ντουλάπα τους και το λατρεύουν! (εικόνες)

Περισσότερες οικογένειες επιλέγουν να ζουν σε μικρότερα σπίτια για ποικίλους λόγους, αλλά αυτό δεν τους σταματά να έχουν όσα παιδιά θέλουν. Αυτοί οι καταπληκτικοί γονείς έχουν βρει και σκεφτεί απίστευτες λύσεις για τον ύπνο των παιδιών τους που μπορεί να φαίνονται ασυνήθιστοι, αλλά λειτουργούν πραγματικά καλά.

Άμα έχεις φαντασία... Δείτε τα παιδιά που κοιμούνται στην ντουλάπα τους και το λατρεύουν! (εικόνες)

Η Nάταλι Χόλμπρουκ είναι μια blogger από την Νέα Υόρκη που δημοσίευσε πρόσφατα στο blog της Hey Natalie Jean φωτογραφίες από το μωρό της Χακ στην ντουλάπα - δωμάτιο. Τώρα που ο μικρός μεγάλωσε μετέτρεψε το δωμάτιο σε έναν χώρο αρκετά μοντέρνο και παιδικό. Με την δημοσίευση της εικόνας η ίδια σχολίασε στο blog της, «μερικές φορές ξεχνάμε πόσο αστείο είναι ότι το παιδικό δωμάτιο είναι ένα ντουλάπι».

Άλλη μια μαμά από το Μανχάταν η Τζοάνα Γκόνταρντ συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ των μαμάδων με ασυνήθιστα παιδικά δωμάτια. Έχει δύο παιδιά και ανησυχούσε πως το μωρό της Άντον θα κρατούσε ξύπνιο τα βράδια τον 3χρονο αδερφό του Τόμπι. Έτσι ο Άντον κατέληξε να κοιμάται στο δεύτερο μπάνιο και μαντέψτε. Το λατρεύει. Η ίδια στο blog της σχολίασε « Παραδόξως του Αντον φαίνεται να του αρέσει ο μικρός του χώρος. Μόλις τον πάμε εκεί και αρχίζουμε να τραγουδάμε το αγαπημένο του τραγούδι, ξαπλώνει στους ώμους μας και πιπιλάει τον αντίχειρά του».

Οπότε να είστε προσεκτικοί όταν πάτε να ανοίξετε ένα ντουλάπι στο σπίτι κάποιου ή να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Δεν ξέρετε ποτέ, τι ακριβώς θα βρείτε εκεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved