Βρετανίδα έγκυος καπνίζει και πίνει επειδή έμαθε ότι περιμένει αγόρι! (φωτογραφίες)

Η 23χρονη έγκυος δηλώνει τόσο απογοητευμένη από το γεγονός ότι περιμένει αγόρι και όχι κορίτσι, που το έχει ρίξει στο ποτό και το τσιγάρο. Μάλιστα, καπνίζει σε ημερήσια βάση ένα πακέτο την ημέρα παρόλο που γνωρίζει ότι μπορεί να προκαλέσει κακό στο έμβρυο.

Βρετανίδα έγκυος καπνίζει και πίνει επειδή έμαθε ότι περιμένει αγόρι! (φωτογραφίες)

Έχει απασχολήσει τη βρετανική γνώμη για τις ακραίες της επιλογές και τώρα η τηλεπερσόνα Josie Cunningham προκαλεί για ακόμα μία φορά, καθώς το lifestyle της δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της μέσης εγκύου.

«Το απόγευμα που έμαθα το φύλο του παιδιού ήταν τότε που άναψα το πρώτο μου τσιγάρο. Δεν είμαι περήφανη για αυτό, αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Αυτό άλλαξε τα πάντα. Με το που τέλειωσα εκείνο το τσιγάρο, μου ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ σε κάτι θετικό, έτσι ήπια ένα ποτήρι κρασί. Σκοπός μου ήταν να καπνίσω μόνο ένα, αλλά χωρίς να το καταλάβω άναψα και δεύτερο και κάπνισα όλο το πακέτο», παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στη «Sunday Mirror».

Επιπλέον, ήταν αποστομωτική η παραδοχή της πως αν μάθαινε νωρίτερα το φύλο του παιδιού θα προχωρούσε σε διακοπή της κύησης, προκειμένου να μπει στο «Big Brother». Τώρα δείχνει μετανιωμένη που κράτησε το παιδί και απέρριψε το ριάλιτι!

Σημειώνεται ότι η 23χρονη είναι ήδη μητέρα δυο κοριτσιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved