Με το αγγελούδι να κοιμάται στην αγκαλιά της βγάζει φωτογραφίες η διάσημη ηθοποιός εν ώρα πτήσης!

Πολύ τρυφερές φωτογραφίες κατά την διάρκεια της πτήσης έβγαλε η αγαπημένη ηθοποιός με την οκτώ μηνών κόρη της!

Με το αγγελούδι να κοιμάται στην αγκαλιά της βγάζει φωτογραφίες η διάσημη ηθοποιός εν ώρα πτήσης!

Η 30χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία πέταξε για τα νησιά Μάουι μαζί με την κορούλα της και προφανώς το καταδιασκέδασε! Το μωράκι κοιμάται μακάριο στην αγκαλιά της, αλλά κι εκείνη φαίνεται αγουροξυπνημένη, με τα ακουστικά μουσικής στα αυτιά της...

«Η πρώτη πτήση για Μάουι ήταν απίστευτη» έγραψε κάτω από την φωτογραφία της η Τάμιν Σούρσοκ κι αμέσως οι θαυμαστές της την έλουσαν με κοπλιμέντα! Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί τους δεν ήταν μπαμπάς της μικρής Σον Μακ Γιούεν, παρά το γεγονός ότι το διάσημο ζευγάρι κυκλοφορεί παντού μαζί και φωτογραφίζεται χαμογελαστό κι ερωτευμένο!

Η Τάμιν Σούρσοκ, η οποία έχει δηλώσει πολλάκις πόσο έχει αλλάξει την ζωή της ο ερχομός της κόρη της, δεν μπορεί να αντισταθεί και ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες με το μωράκι της.

Μια από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, είναι και μία υπέροχη που θηλάζει το μωράκι της και στο οποίο έγραψε: «Ο θηλασμός είναι υπέροχο πράγμα. Μια πράξη για την οποία δεν υπάρχει τίποτα να ντρεπόμαστε! Δενόμαστε με το μωρό όπως μας προορίζει ο Θεός».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved