Πάμε Φλοίσβο; Υπάρχουν τόσες δραστηριότητες για τα παιδιά σήμερα!

Γεμάτη δραστηριότητες για τα παιδιά μας είναι σήμερα η περιοχή του Φλοίσβου, με παιδικό οικολογικό φεστιβάλ, διαγωνισμό φωτογραφίας και Καραγκιόζη!

Πάμε Φλοίσβο; Υπάρχουν τόσες δραστηριότητες για τα παιδιά σήμερα!

Το παιδικό οικολογικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη μαρίνα του Φλοίσβου, από τις 10:00 μέχρι και τις 22:00. Στόχος του φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών, μέσω της συμμετοχής τους, σε διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και εργαστήρια, που έχουν ως επίκεντρο την ανάδειξη της σχέσης και αλληλεξάρτησης των ανθρώπων από το φυσικό περιβάλλον. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί θεατρικά δρώμενα, καθώς και πρόγραμμα ψυχαγωγίας με ταχυδακτυλουργούς και μάγους. Το παιδικό οικολογικό φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τη μετατροπή της μαρίνας σε υπαίθριο κινηματογράφο και την προβολή της ταινίας το «Μαγεμένο Δάσος».

Διαγωνισμός Φωτογραφίας τρέχει ως τις 10/9
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνεται διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα: «Το Περιβάλλον μου, τι θέλω να κρατήσω, τι θέλω να αλλάξω!».

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οι μικροί εξερευνητές του φυσικού περιβάλλοντος, των οποίων η φαντασία θα δώσει κίνητρο στους μεγαλύτερους να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος, περιβαλλοντικά ενεργοί πολίτες και φοιτητές σχολών φωτογραφίας και γραφιστικής.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση myenvironment@prv.ypeka.gr μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο Καραγκιόζης επιλέγει και φέτος τον Φλοίσβο!
Το θερινό θεατράκι στο πάρκο του Φλοίσβου, επιλέγει για μια ακόμη χρονιά, ο πιο πολυμήχανος και αστείος χαρακτήρας του θεάτρου σκιών, ο Καραγκιόζης, όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, υπό την καθοδήγηση φυσικά του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη και μαθητή του Ευγένιου Σπαθάρη, Τάσου Κώνστα.

Πολλές ώρες άφθονου γέλιου, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, στο θεατράκι του Δήμου Π. Φαλήρου, για να υποδεχτεί δίπλα στη θάλασσα και φέτος τον Καραγκιόζη και όλη την παρέα του.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 20:30, με νέο έργο κάθε βράδυ, με τιμή εισιτηρίου άκρως δελεαστική- κοστίζει μόλις 3,50 ευρώ-, ώστε να μπορεί το κοινό να απολαμβάνει πολλές παραστάσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved