Φτιάξτο μόνη σου: Σανδάλια για τις διακοπές σου!

Το καλοκαιράκι ήρθε, ο καιρός επιτέλους ζέστανε και πολλές από εσάς ετοιμάζετε τις βαλίτσες των διακοπών...

Φτιάξτο μόνη σου: Σανδάλια για τις διακοπές σου!

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφτιαξα σανδαλάκια που θα φοράω στις διακοπές μου αλλά και στη δουλειά και σας δείχνω βήμα βήμα πώς μπορείτε να τα φτιάξετε κι εσείς!

Θα χρειαστείτε:

- Ένα ζευγάρι σανδάλια σε σχήμα της προτίμησής σας
- Κορδέλες, λινάτσα, δαντέλα
- Πέρλες, λουλουδάκια, κουμπάκια και διάφορα διακοσμητικά

Εμένα μου αρέσουν τα μικρά και κομψά στολιδάκια, οπότε επέλεξα δαντελένια λουλουδάκια σε σάπιο μήλο ως το κύριο διακοσμητικό για τα σανδάλια μου!

Σαν βάση επέλεξα δαντέλα λινάτσας και την κόλλησα κατά μήκος στα σανδάλια! Μετά κόλλησα τα δαντελένια λουλουδάκια αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους. Εφτιαξα φιογκάκια από λεπτή γκρο κορδέλα σε ροζ και φυστικί χρώμα και τα κόλλησα ενδιάμεσα από τα λουλούδια.

Στο κενό κόλλησα σατέν μικρά τριανταφυλλάκια! Από την άλλη πλευρά κόλλησα δίχρωμες πέρλες εναλλάξ αφήνοντας λίγο κενό για να φαίνεται και η λινάτσα!

Extra tips: Εαν θέλετε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φαρδιά κορδέλα για τη βάση και να διαλέξετε ακόμη μεγαλύτερα διακοσμητικά όπως αστερίες, φραουλίτσες κλπ.

Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου Il sorriso στο facebook ή στο εργαστήρι μου Μινώας 50 στα Μέγαρα.

Χριστιάνα Δούκα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved