Η Fanta και φέτος στο πλευρό των μονογονεϊκών οικογενειών!

Η Fanta, η αγαπημένη πορτοκαλάδα που παράγεται στην Ελλάδα με χυμό από ελληνικά πορτοκάλια, βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο του προγράμματος για την υποστήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών στη χώρα μας.

Η Fanta και φέτος στο πλευρό των μονογονεϊκών οικογενειών!

Φέτος, η Fanta αγκάλιασε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας, προσφέροντας σε μονογονεϊκές οικογένειες, σε 5 πόλεις της Ελλάδας, το ποσό των 155,000 ευρώ. Το πρόγραμμα μεγάλωσε, αφού πέρυσι η σχετική υποστήριξη είχε προσφερθεί σε 4 πόλεις της χώρας μας. Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η Fantaβρίσκεται δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Το ποσό της υποστήριξης συγκεντρώθηκε με τη συμβολή των καταναλωτών, μέσα από τις αγορές πορτοκαλάδας Fanta που πραγματοποίησαν, αφού μέρος από τις πωλήσεις της συσκευασίας του 1,5 λίτρου και των πολυσυσκευασιών 6x330ml και 4x500ml που έφεραν το λογότυπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέρθηκαν για τους σκοπούς του προγράμματος. Οι οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στις Υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα, θα λάβουν τη σχετική υποστήριξη για τρεις μήνες, με τη μορφή δωροεπιταγών για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από συνεργαζόμενα super market.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα, με πλούσιο ανθρωπιστικό έργο. Η δράση του έχει συνδεθεί με την αλληλεγγύη και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.
Ο κ. Γρηγόριος Κωσταράς, Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε: «Εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα του 25μελούς Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, θέλω να πω θερμές, ευγνώμονες και παραμένουσες ευχαριστίες προς τη Fanta για το φιλανθρωπικό έργο της, και να δώσω εγκάρδια συγχαρητήρια μαζί με τη βέβαιη ελπίδα ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.»

Η κυρία Ελεάννα Παπαδημητρίου, Υπεύθυνη για τη Fanta στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά καταφέραμε να στηρίξουμε το σημαντικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους καταναλωτές μας για την πολύτιμη συμβολή τους και την ευαισθησία που έδειξαν απέναντι στις μονογονεϊκές οικογένειες.»

Fanta: Φυσικά είμαστε δίπλα τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved