Η Δέσποινα Καμπούρη λέει «Ναι» στην αντηλιακή προστασία Panthenol EXTRA!

Η Δέσποινα Καμπούρη, ένα πρόσωπο αγαπητό σε όλους μας, είχε τις ίδιες απορίες με μας για το πώς πρέπει να φροντίζει το δέρμα της, προσώπου και σώματος, κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκθεσης, όταν δηλαδή κυκλοφορεί κάτω από τον ήλιο, όταν κολυμπά, όταν κάνει σπορ με ηλιοφάνεια, όταν με λίγα λόγια είναι εκτεθειμένη στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Η Δέσποινα Καμπούρη λέει «Ναι» στην αντηλιακή προστασία Panthenol EXTRA!

Τελικά μετά από πολλά προϊόντα που δοκίμασε, κατέληξε, ότι με τη δύναμη της πανθενόλης, μπορεί να αντιμετωπίσει ασφαλώς και πλήρως τον ήλιο, και όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, που ο ήλιος δεν είναι φανερός αλλά που πάντα χρειαζόμαστε προφύλαξη από αυτόν.

Δέσποινα, τι ακριβώς κάνεις για την προστασία της επιδερμίδας του προσώπου σου από τον ήλιο;
Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει πολλά αντηλιακά προϊόντα, από τα οποία ποτέ δεν είχα μείνει πλήρως ικανοποιημένη, είτε λόγω πολύ λιπαρής σύστασης είτε λόγω κακής απορρόφησης από το δέρμα μου. Πλέον το προϊόν που χρησιμοποιώ καθημερινά και πραγματικά έχω λατρέψει είναι το αντηλιακό gel προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE Diaphanous SPF 50. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία εξαιτίας ... της ειδικής βελούδινης σύνθεσής του. Ενώ εγώ αισθάνομαι ένα τρυφερό χάδι στο πρόσωπό μου, το gel δρα ως ένα αόρατο φιλμ προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA & UVB και ταυτόχρονα προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων. Εφαρμόζω το gel σε όλο μου το πρόσωπο και το λαιμό, μετά την ενυδατική κρέμα Panthenol Extra και για πολλές πολλές ώρες είμαι ασφαλής απέναντι στον ήλιο. Να σας πω και κάτι άλλο; Το συγκεκριμένο gel μπορεί να αποτελέσει ιδανική βάση για make-up και είναι ανθεκτικό στο νερό! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Και στο σώμα πως προστατεύεσαι ενάντια στον ήλιο;
Χρησιμοποιώ άφοβα την αντηλιακή κρέμα σώματος PANTHENOL EXTRA Sun Care Body Milk 150 ml SPF 30, που με προφυλάσσει αποτελεσματικά από την ακτινοβολία UVA – UVB και ταυτόχρονα, είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα. Την εφαρμόζω σε όλο μου το σώμα και ειδικά στις περιοχές που τις «βλέπει» περισσότερο ο ήλιος (ας πούμε τα μπράτσα και τα χέρια, όταν οδηγώ ή κολυμπάω). Με βιταμίνη E, Panthenol, Aloe Vera, Shea Butter και Hyaluronic Acid που περιέχειη αντηλιακή κρέμα σώματος, αισθάνομαι ταυτόχρονα ενυδατωμένη και με τη βελούδινη υφή της που δεν κολλάει, εύκολα και γρήγορα την εφαρμόζω, όσες φορές τη χρειαστώ, ανάλογα με το χρόνο έκθεσης στον ήλιο.

Δέσποινα, υπάρχει κάποιο προϊόν αντηλιακής προστασίας που το χρησιμοποιείς συνέχεια;
Ναι βέβαια! Έχετε δοκιμάσει την αντηλιακή κρέμα προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE face cream και την αντηλιακή κρέμα προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE face cream σε stick; Τις έχω μόνιμα στη τσάντα μου, προστατεύουν την επιδερμίδα μου με τα ειδικά αντηλιακά φίλτρα ενώ ειδικά η αντηλιακή κρέμα σε stick μπορεί να εφαρμοστεί τέλεια λόγω του ειδικού στομίου της, στο λαιμό και το ντεκολτέ, τα χείλη, τη μύτη και τα αυτιά . Κυκλοφορούν με κανονική και ενισχυμένη αντηλιακή προστασία (SPF 30 & SPF 50), για να διαλέξεις τι ακριβώς χρειάζεσαι. Θα ενθουσιαστείτε και θα θέλετε συνέχεια να ανανεώνετε την αντηλιακή σας προστασία!

Καλό καλοκαίρι, Δέσποινα με την αντηλιακή προστασία PANTHENOL EXTRA! Σε ευχαριστούμε πολύ!

https://www.facebook.com/#!/PanthenolExtra

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved