Η διάσημη μαμά μας δείχνει το υπερηχογράφημα του μωρού της! Είναι αγόρι! (εικόνες)

Είναι από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου. Αυτό το διάστημα περιμένει να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η διάσημη μαμά μας δείχνει το υπερηχογράφημα του μωρού της! Είναι αγόρι! (εικόνες)

Η διάσημη μαμά, λάτρης των social media, τις τελευταίες μέρες μοιράζεται αρκετές οικογενειακές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από λίγες ώρες όμως, πόσταρε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, που μέσα σε λίγα λεπτά πήρε χιλιάδες like.

Μας έδειξε το υπερηχογράφημα του μωρού τους, σε τρισδιάστατη εικόνα, και μας ανακοίνωσε το φύλο του. Η Τζένιφερ Στάνο, που έχει ήδη ένα αγοράκι, το Νίκο, θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες, τον αδελφό του. Οι διάσημοι γονείς δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά και την ευτυχία τους, και μοιράστηκαν δύο φωτογραφίες με τους φίλους τους στο δημοφιλές μέσο. Μάλιστα η ίδια έγραψε το εξής κάτω από την πρώτη φωτογραφία: «Γεια σου μωρό μου. Πιάνει με το χεράκι του το δεξί του μάγουλο.»

Όπως ήταν φυσικό η συγκίνηση των θαυμαστών και των φίλων του ζευγαριού ήταν μεγάλη, και πολλοί από αυτούς έγραψαν τις ευχές τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved