Το ξανθό κοριτσάκι με τα γαλάζια μάτια είναι η μικρότερη διάδοχος θρόνου της Ευρώπης! (εικόνες)

Το κατάξανθο κοριτσάκι της φωτογραφίας έχει αγγελικά χαρακτηριστικά. Αν και είναι μόλις 8 ετών όλα τα βλέμματα της Ευρώπης είναι στραμμένα πάνω της.

Το ξανθό κοριτσάκι με τα γαλάζια μάτια είναι η μικρότερη διάδοχος θρόνου της Ευρώπης! (εικόνες)

Ο λόγος; Η μικρή δεν είναι σαν τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της, καθώς στο αίμα της κυλάει αίμα βασιλικό! Η Λέονορ, είναι η μεγάλη κόρη του πρίγκιπα Φελίπε και της Λετίθια Ορτίθ. Ο παππούς της είναι ο Χουάν Κάρλος που άφησε το θρόνο στο γιο του κι η μικρή θα είναι η μικρότερη διάδοχος της Ευρώπης!

«Θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τον αντίκτυπο που θα έχουν όλα αυτά στην προσωπική της ζωή, αλλά θα είναι διάδοχος του θρόνου κι αυτό θα αλλάξει τα πάντα για εκείνη. Λυπάμαι για εκείνη γιατί αυτό θα της αφαιρέσει την ελευθερία της», ανέφερε χαρακτηριστικά στο AFP, ο βιογράφος του πρίγκιπα, Χοσέ Απεθαρένα.

Προς το παρόν, η 8χρονη Λέονορ, που δεν έχει αντιληφθεί πόσο επρόκειτο να αλλάξει η ζωή της, πηγαίνει στο σχολείο και παρακολουθεί αρκετές εξωσχολικές δραστηριότητες.

«Η Λέονορ είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, δραστήρια αλλά ήσυχη. Αντιμετωπίζει τις κάμερες με απόλυτη φυσικότητα και φροντίζει πολύ τη μικρή της αδελφή, Σοφία που είναι 7 ετών. Κάνει ό,τι κι οι υπόλοιπες συμμαθήτριές της. Τρώει στο εστιατόριο του σχολείου της και παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου και αγγλικών».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved