Βρετανία: «Ακατάλληλη δι' ανηλίκους» η αφίσα που διαφημίζει το άρωμα της Ριάνα!

Από ότι φαίνεται, οι μικροί θαυμαστές της γνωστής τραγουδίστριας Ριάνα απαγορεύεται να βλέπουν την αφίσα που διαφημίζει το νέο της άρωμα, καθώς μόνο σε περιοχές όπου δεν συχνάζουν παιδιά θα επιτρέπεται να αναρτάται!

Βρετανία: «Ακατάλληλη δι' ανηλίκους» η αφίσα που διαφημίζει το άρωμα της Ριάνα!

Έτσι αποφάσισε η βρετανική επιτροπή αρμόδια για τις διαφημίσεις (ASA), καθώς έκρινε ότι περιέχει «σεξουαλικά υπονοούμενα».

Στη διαφημιστική αφίσα του αρώματος Rogue εικονίζεται η Ριάνα ημίγυμνη, καθισμένη στο πάτωμα έχοντας τα πόδια της ψηλά, ακουμπισμένα σε ένα μπουκάλι του αρώματος.

Η εταιρεία Parlux Fragrances ανακοίνωσε ότι η φωτογραφία δεν είναι απρεπής, προσβλητική, με υπονοούμενα ή υποτιμητική.

Η Επιτροπή δέχτηκε πάντως ότι το σώμα της Ριάνα ήταν κυρίως καλυμμένο και ότι από την έκφραση του προσώπου της «έδειχνε περισσότερο περιφρονητική παρά ευάλωτη».

Ωστόσο ανέφερε: «Παρότι δεν θεωρούμε ότι η φωτογραφία είναι ανοιχτά σεξουαλική, κρίνουμε ότι η στάση της Ριάνα με τα πόδια της ψηλά στον αέρα, είναι προκλητική. Ως εκ τούτου και δεδομένου ότι η Ριάνα μοιάζει να είναι γυμνή, εκτός από τα ψηλοτάκουνα που φοράει, καταλήγουμε ότι η διαφήμιση περιέχει σεξουαλικό υπονοούμενο και θα πρέπει να της επιβληθεί περιορισμός στην ανάρτηση, μόνο σε χώρους όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να την δουν παιδιά».

Δείτε στην φωτογραφία την επίμαχη αφίσα και βγάλτε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved