Δείτε την απίθανη τούρτα που έσβησε για τα γενέθλιά της η Αντζελίνα Τζολί! (φωτογραφίες)

Η πανέμορφη Αντζελίνα Τζολί έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 39 χρονών! Ο χρόνος όμως έχει αφήσει αναλλοίωτη την ομορφιά της διάσημης ηθοποιού και όλες ευχόμαστε να δείχνουμε όπως εκείνη.

Δείτε την απίθανη τούρτα που έσβησε για τα γενέθλιά της η Αντζελίνα Τζολί! (φωτογραφίες)

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την διάσημη Αντζελίνα. Η ίδια, ο άντρας της Μπραντ Πιτ και τα έξι παιδιά τους (Μάντοξ, Ζαχάρα, Σάιλο, Παξ και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ) έχουν βρεθεί άπειρες φορές στο φωτογραφικό στόχαστρο των παπαράτσι, ενώ «τόνοι από μελάνι έχουν χυθεί» στις εφημερίδες και σε όλα τα μέσα για να γράφουν για αυτήν και την οικογένειά της!

Την ημέρα των γενεθλίων της βρέθηκε στην Σανγκάη με τον Μπραντ Πιτ για την προώθηση της νέας της ταινίας Maleficent στην Κίνα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να μην σβήσει τα κεράκια από την τούρτα της!

Της ετοίμασαν μια καταπληκτική τούρτα-έκπληξη με θέμα (τι άλλο;) την Κακιά Μάγισσα (Maleficent) της Ωραίας Κοιμωμένης και της τραγούδησαν οι δημοσιογράφοι από την συνέντευξη τύπου που έδωσε, το τραγούδι των γενεθλίων Happy Birthday στα κινέζικα!

Η ίδια φανερά έκπληκτη και συγκινημένη, έσβησε τα κεράκια της, ενώ -όπως δήλωσε- ξετρελάθηκε με την τούρτα και ζήτησε να της φέρουν το κομμάτι της οπωσδήποτε!

Δείτε κι εσείς πρώτοι στις φωτογραφίες την υπέροχη τούρτα που έσβησε πριν λίγες ώρες η Αντζελίνα Τζολί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved