Το χάος της κουζίνας όταν έχεις μικρά παιδιά και η λύση στο καθημερινό πλύσιμο των πιατών!

Όταν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, ο νεροχύτης δεν προλαβαίνει να αδειάζει από τα πιάτα.

Το χάος της κουζίνας όταν έχεις μικρά παιδιά και η λύση στο καθημερινό πλύσιμο των πιατών!

Συνήθως στο τέλος της ημέρας, εμείς οι μαμάδες, είμαστε πτώματα, και η κουζίνα μας θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο!
Πιάτα, πιατάκια, κύπελλα, ποτήρια, παγούρια, ταπεράκια! Όλη μας η... προίκα αποκαλύπτεται μπροστά μας, άπλυτη και στοιβαγμένη!

Μαμάδες μην πελαγώνεται υπάρχει λύση και τώρα πιο ασφαλής, αποτελεσματική και κατάλληλη για τα παιδιά μας, από ποτέ!
Ηρθε το νέο finish power & pure!
Η γνωστή αποτελεσματικότητα Finish, τώρα με ακόμα καλύτερη σύνθεση! Eτσι το νέο finish power & pure, έγινε ακόμα πιο κατάλληλο και ασφαλές για τα παιδιά μας αφού περιέχει ενεργό οξυγόνο και λιγότερα χημικά!

Ταυτόχρονα το νέο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish Power & Pure συνδυάζει τη δύναμη του «ενεργού οξυγόνου» που εξασφαλίζει απόλυτη λάμψη και καθαριότητα!

Διαχρονικά, το Finish, ο ηγέτης στα απορρυπαντικά πλυντηρίων πιάτων, διατηρεί το ρεκόρ των πιο καινοτόμων προϊόντων στην αγορά: Προϊόντα που παρέχουν στους καταναλωτές ασυναγώνιστη ποιότητα και προστιθέμενη αξία και τέλεια αποτελέσματα!

Το FinishPower&Pure, με «ενεργό οξυγόνο» εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα Finish που εμπιστεύονται χρόνια τώρα οι καταναλωτές, με ακόμα καλύτερη σύνθεση. Πρόκειται για ένα premium προϊόν όπως τα FinishQuantum και FinishAllinOne, τα οποία παρέχουν στους καταναλωτές μία αληθινή επιλογή όταν πρόκειται για το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων- μία επιλογή που εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το FinishPower&Pure διανέμεται ήδη στην ελληνική αγορά
Finish Power & Pure Quantum και Finish Power & Pure All in One.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved