Άρωμα Ελλάδας παντού! 11χρονο Ελληνόπουλο συμπρωταγωνιστεί με τον Ράσελ Κρόου στη νέα του ταινία! (εικόνες)

Οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό τόσο στις επιστήμες όσο και στις τέχνες. Δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά είναι ευρέως γνωστό.

Άρωμα Ελλάδας παντού! 11χρονο Ελληνόπουλο συμπρωταγωνιστεί με τον Ράσελ Κρόου στη νέα του ταινία! (εικόνες)

Μία είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, έχει άρωμα Ελλάδας και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Ένας 11χρονος μαθητής, ο Ντίλαν Γεωργιάδης, είναι ο συμπρωταγωνιστής του Ράσελ Κρόου στη νέα του ταινία. Ο μαθητής της πέμπτης τάξης δημοτικού, είναι Ελληνόπουλο και μένει στη Μελβούρνη με την οικογένειά του.

Ο μικρός αναγκάστηκε να αφήσει τα μαθήματά του για περίπου 1,5 μήνα προκειμένου να πάει στο Σύδνεϋ, για γυρίσματα και στην συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη. Ο μικρός υποδύεται ένα Τουρκόπουλο, και μάλιστα για τις ανάγκες της ταινίας έμαθε και τουρκικά!

Ο μαθητής μίλησε στα ξένα μέσα για την σχέση που ανέπτυξε με το διάσημο ηθοποιό: «Με βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθούσε να με διασκεδάσει. Τα πάντα τα έκανε με χιούμορ».

Η νέα ταινία με τίτλο «Water Diviner», θα μας μεταφέρει στο 1919 και κεντρικός ήρωας είναι ένας Αυστραλός πατέρας ο οποίος πηγαίνει στην Τουρκία για να βρει τους δύο γιους του. Το σενάριο έχει την υπογραφή του Ανδρέα Αναστάσιου.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved