Αυτό το κοριτσάκι, σήμερα είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα!

Το κορίτσι της φωτογραφίας κοιτάζει χαρούμενα και με νάζι τον φακό και φοράει την αθλητική της φόρμα του σχολείου. Αν και τραβηγμένη τουλάχιστον μια δεκαπενταετία πριν, το γλυκό της πρόσωπο δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Αυτό το κοριτσάκι, σήμερα είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα!

Σήμερα είναι πασίγνωστη ηθοποιός και τραγουδίστρια, χωρισμένη πρόσφατα, με ένα παιδί. Την φωτογραφία ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram και αμέσως πήρε χιλιάδες like!

Μιλάμε φυσικά για την πανέμορφη Χίλαρι Νταφ, η οποία γνωστή για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της, άλλωστε για χρόνια πρωταγωνιστούσε σε κωμική τηλεοπτική σειρά και έχει παίξει σε πολλές ρομαντικές κομεντί, στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει στους φόλουερς της: «Χα, χα! Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Και ναι, αν αναρωτιέστε, αυτό το "κολιέ" που φοράω στο λαιμό μου, είναι όντως φτιαγμένο από μεταλλικά καπάκια αναψυκτικών!»

Η διάσημη Χίλαρι, από μικρό κορίτσι έδειχνε ότι θα εξελισσόταν σε μια κούκλα και αμέσως από αυτήν την φωτογραφία, ανέβασε και μια "σέλφι" ακόμα όπως θα δείτε παρακάτω, τελείως πρόσφατη, δείχνοντας το νέο της κούρεμα.

Η ίδια όμως προτιμά να ανεβάζει στο λογαριασμό της φωτογραφίες με τον 2χρονο γιο της, με τον οποίο είναι πολύ δεμένη και «τρελά ερωτευμένη»!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved