Μy cakes my hobby: Φτιάχνουμε θεματική τούρτα φάρμα με ζωάκια!

Σήμερα είμαι πολύ ενθουσιασμένη, επειδή πρόκειται να σας παρουσιάσω ένα θέμα πολύ αγαπητό σε όλους και ειδικά στα μικρά μας!Μια ιδέα για μια τούρτα γενεθλίων στολισμένη θεματικά με μια φάρμα με τα ζωάκια της.

Μy cakes my hobby: Φτιάχνουμε θεματική τούρτα φάρμα με ζωάκια!

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι μια τούρτα της επιλογής μας καλυμμένη με πράσινη ζαχαρόπαστα. Ζαχαρόπαστα σε διάφορα χρώματα, τρούφα λευκή και πολύ πολύ όμορφη διάθεση για δημιουργία.

Ο «καμβάς» μας θα είναι η τούρτα, εγώ έχω ήδη βάλει τον ξύλινο φράχτη γύρω γύρω από αυτή και μια πόρτα στη μέση, έχω φτιάξει και ένα μικρό λοφάκι στη μια άκρη της.

farmatou001

Μια λιμνούλα από γαλάζια ζαχαρόπαστα κομμένη σε ακανόνιστο σχήμα σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ όμορφη δίπλα στο λοφάκι μου, δεν θα την αφήσω έτσι.

farmatou002

Θα φτιάξω πετρούλες από καφέ ζαχαρόπαστα και μετά σκέφτομαι να βάλω και πάπιες.

Μερικοί από τους κατοίκους της φάρμας μου θα είναι και τα γουρουνάκια που θα τα φτιάξω με λίγη ροζ ζαχαρόπαστα. Φτιάχνονται πολύ εύκολα, παρατηρήστε τη φωτογραφία και δείτε πως το γουρουνάκι αποτελείτε από 5 κομμάτια ( σώμα, κεφάλι, μύτη και 2 αυτιά) αν θέλετε να σταθεί όρθιο προσθέστε και τα ποδαράκια του. (Αφήστε τα να σταθούν λίγο πριν τα κολλήσετε). Έφτιαξα και ένα άλλο γουρουνάκι αλλά μόνο το πίσω μέρος του με τη γυριστή ουρά και αυτό, επειδή αυτό το γουρουνάκι θα βουτήξει ολόκληρο στη λάσπη! ( θα είναι πολύ αστείο!)

farmatou008

Τα προβατάκια είναι εξίσου εύκολα, με λίγη λευκή ζαχαρόπαστα έπλασα ένα στρογγυλό σωματάκι

farmatou004

και ένα μικρό κεφαλάκι λίγο μυτερό στο προσωπάκι του και με ένα τσιμπιδάκι τσίμπησα τις δύο άκρες του κεφαλιού του και να τα αυτάκια του!

farmatou003

Τα πέρασα με λίγο σιροπάκι και με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας τα βούτηξα στη λευκή τρούφα για να τους δώσω το εφέ του μαλλιού!

farmatou005
farmatou006

Με ένα πινελάκι ζωγράφισα τις λεπτομέρειες των προσώπων τους και να τα! Περιμένουν να τοποθετηθούν στη θέση τους πάνω στη τούρτα φάρμα για να βοσκήσουν!

farmatou007

Δείτε τα πόσο χαριτωμένα δείχνουν επάνω στο γρασίδι και δίπλα στα γουρουνάκια που κυλιούνται στη σοκολατένια λάσπη τους!

farmatou012
farmatou009

Εσείς μη περιοριστείτε εδώ, φτιάξτε κι άλλα ζωάκια, κουνελάκια, κοτούλες και μη ξεχάσετε να αφήσετε τη φαντασία σας να πάρει τα ηνία! Θα κάνει το θαύμα της και εσείς θα το διασκεδάσετε!

farmatou011

Περισσότερες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου στο facebook My Cakes-My Hobby!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved