Λύτρωση! Μητέρα βρήκε το μωρό της που είχε απαχθεί μέσω... Facebook!

Δυστυχώς δεν έχουν όλες οι απαγωγές μωρών αίσιο τέλος, όμως η ιστορία απαγωγής αυτού του μωρού εντυπωσιάζει δείχνοντας πώς μπορούν τα social media να βοηθήσουν, όταν υπάρχει θέληση!

Λύτρωση! Μητέρα βρήκε το μωρό της που είχε απαχθεί μέσω... Facebook!

Φορώντας στολή νοσοκόμας, μία γυναίκα μόλις 21 ετών μπήκε σε μαιευτήριο του Καναδά και απήγαγε ένα 16 ωρών μωρό. Σύμφωνα με τις αρχές του Κεμπέκ, το βράδυ της Δευτέρας η 21χρονη έφυγε από το νοσοκομείο οδηγώντας ένα κόκκινο αυτοκίνητο με μία επιγραφή στο πίσω μέρος που έλεγε ''Παιδί στο αυτοκίνητο''. Όμως το μωρό δεν ήταν δικό της.

Η μητέρα του παιδιού Mélissa McMahon παράλληλα με την αστυνομία έκανε τον δικό της διαφορετικό... αγώνα! Μέσω facebook η άτυχη γυναίκα περιέγραψε όλη την διαδικασία και οι δημοσιεύσεις της πήραν τεράστια έκταση.

Χρησιμοποιώντας και μία φωτογραφία που της δόθηκε από την αστυνομία με την γυναίκα την στιγμή της απαγωγής, η μητέρα κατάφερε να βρει το παιδί της.

Μία παρέα τεσσάρων νεαρών φίλων που είδε την φωτογραφία στο facebook, η οποία ξεπέρασε τις 18.000 κοινοποιήσεις, αποφάσισαν να βοηθήσουν. Έτσι ένας από αυτούς κατάλαβε πως γνωρίζει το γείτονα της απαγωγέα και οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι της, όπου βρέθηκε το μωρό.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που έχει ανεβάσει το CNN στο site του με την απίστευτη αυτή ιστορία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved