Θάντι Νιούτον: H διάσημη ηθοποιός που γέννησε και τα τρία της παιδιά στο σπίτι!

Αυτή η διάσημη ηθοποιός έχει την οικονομική άνεση να έχει πρόσβαση στα καλύτερα και σούπερ λουξ μαιευτήρια της χώρας της. Και όμως, η Θάντι Νιούτον επέλεξε διαφορετικά για να γεννήσει τον γιο της Μπούκερ.

Θάντι Νιούτον: H διάσημη ηθοποιός που γέννησε και τα τρία της παιδιά στο σπίτι!

Η 41χρονη ηθοποιός όπως δήλωσε, δεν νιώθει αρκετά οικεία με το περιβάλλον ενός νοσοκομείου και επέλεξε να φέρει στον κόσμο και τα τρία παιδιά της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Μάλιστα η βρετανίδα σταρ του κινηματογράφου αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξη της, πως ο ερχομός του τρίτου τέκνου της έγινε παρουσία του συζύγου και των δύο κοριτσιών της. «Δεν νιώθω καλά στο νοσοκομείο, πιστεύω ότι αυτός ο χώρος είναι κυρίως για άρρωστους, σε αντίθεση με το σπίτι που με κάνει να νιώθω πιο χαλαρή», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Στην ίδια συνέντευξη δεν παρέλειψε να δηλώσει πως το ευτυχές αυτό γεγονός διαδραματίστηκε στο πάτωμα της τουαλέτας. Στη συνέχεια είπε ότι το βρίσκει αρκετά φυσιολογικό όλο αυτό, καθώς υπήρξε μια εποχή που πολλές γυναίκες γεννούσαν τα παιδιά, στο σπίτι τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι η στιγμή της γέννας να είναι πολύ σημαντική για μια γυναίκα, αλλά συνάμα είναι και πολύ προσωπική. Ο γιατρός, το νοσοκομείο και ο χώρος του τοκετού, είναι μερικά από τα πράγματα που επιλέγει πολύ προσεκτικά μια γυναίκα λίγο πριν γεννήσει και η Θάντι Νιούτον έκανε την επιλογή που της ταιριάζει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved