Καλοκαίρι με μωρό! Οδηγός για ήρεμες και ασφαλείς εξορμήσεις

Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και όπως είναι φυσικό οι οικογένειες προγραμματίζουν τις διακοπές τους αλλά και τις θερινές του εξορμήσεις!

Καλοκαίρι με μωρό! Οδηγός για ήρεμες και ασφαλείς εξορμήσεις

Είναι αλήθεια, πως οι εκδρομές ή οι διακοπές με ένα μωρό, χρειάζονται μία παραπάνω οργάνωση, αλλά σε καμία περίπτωση ένα μωρό δεν είναι λόγος για να ακυρωθούν!
Εμείς σας ετοιμάσαμε μια λίστα με το τι πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας , ώστε οι διακοπές με το μωρό σας να σας φανούν παιχνιδάκι!

Ξεκινάμε με τα μπιμπερό!
Ιδανικά για χρήση εκτός σπιτιού θεωρούνται τα πλαστικά μπιμπερό! Σε διάφορα μεγέθη αποτελούν ιδανική λύση για όλες τις ανάγκες μας ενώ δεν έχουμε το άγχος και το φόβο του να σπάσει το μπουκάλι!

Αποστείρωση! Για καλή υγιεινή και καλή υγεία!
Αποστείρωση σημαίνει προστασία του μωρού σας από βλαβερά βακτηρίδια μέχρι να ισχυροποιηθεί αρκετά το ανοσοποιητικό του σύστημα. Το ελλιπές καθάρισμα των εξαρτημάτων ταΐσματος μπορεί να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές και διάρροια. Για να προστατέψετε το μωρό σας, η Philips AVENT χρησιμοποιεί τη μέθοδο που χρησιμοποιούν και τα νοσοκομεία: αποστείρωση ατμού, ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να εξαλείψετε το 99,9% των βλαβερών μικροβίων χωρίς χρήση χημικών. Παράλληλα, οι θερμαντήρες Philips AVENT έχουν σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να προσφέρουν γρήγορο, ασφαλές και ομοιόμορφο ζέσταμα του γάλακτος ή του φαγητού του μωρού σας.

Οι επιλογές μας:
Ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού 4-σε-1: Ο ευκολότερος τρόπος για αποστείρωση και πλύσιμο.
• Ο αποστειρωτής της Philips AVENT είναι 4-σε-1, έχει ρυθμιζόμενο μέγεθος ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο χώρο στην κουζίνα και ενσωματωμένο καλάθι για το πλυντήριο πιάτων
• Εξελιγμένη οθόνη με ενδείξεις προόδου και ψύξης
• Κατάλληλος για όλα τα μπιμπερό, με πλατύ ή με στενό στόμιο
• Κύκλος 6 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση
• Η φυσική αποστείρωση με ατμό σκοτώνει το 99,9% των βλαβερών Μικροβίων
Περισσότερες επιλογές για αποστειρωτές μπορείτε να δείτε εδώ

Και πώς ζεσταίνουμε την τροφή του μωρού μας;

Ηλεκτρικός θερμαντήρας για μπιμπερό & βρεφική τροφή

Αποτελεί τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να ζεστάνετε
το γάλα και την τροφή του μωρού σας.

• Ζεσταίνει 125ml γάλα σε θερμοκρασία δωματίου σε περίπου
4 λεπτά.
• Γρήγορος και εύχρηστος: Απλά προσθέστε νερό και επιλέξτε
τη ρύθμιση.
• Ζεσταίνει ομοιόμορφα, χωρίς θερμά σημεία επισφαλή για το μωρό σας.
• Κατάλληλο για μπιμπερό, κύπελλα και δοχεία AVENT

Και που βάζουμε την τροφή του μωρού μας;
Όταν είμαστε εκτός σπιτιού, προσπαθούμε όλες μας οι επιλογές να είναι όσο πιο απλές γίνεται! Ετσι, ιδανικό είναι να έχουμε μαζί ένα σετ ταΐσματος ταξιδίου

Τι σημαίνει αυτό;
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σετ, που περιλαμβάνει θήκη αποθήκευσης τροφής μαζί με ενσωματωμένο κουτάλι αλλά και στεγανά καπάκια για αποφυγή διαρροών! Ετσι μπορούμε να έχουμε το σνακ ή την τροφή του μωρού μας πάντα μαζί μας. Φυσικά όλο το σετ αποτελείται από υλικά ασφαλή για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων.

Φυσικά κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσουμε γιατί αλλιώς θα τρέχουμε πανικόβλητοι είναι να πάρουμε μαζί τις πιπίλες του μωρού μας!
Οι ορθοδοντικές πιπίλες Philips AVENT χωρίς BPA, είναι ειδικά σχεδιασμένες για όλα τα στάδια της ανάπτυξης του μωρού σας. Οι πιπίλες έχουν ορθοδοντικές και συμμετρικές θηλές που κλείνουν, ώστε να σέβονται τη φυσική ανάπτυξη του ουρανίσκου, των δοντιών και των ούλων του μωρού, ακόμα κι όταν η πιπίλα καταλήγει ανάποδα μέσα στο στόμα.
Οι προηγμένες, ορθοδοντικές πιπίλες της Philips AVENT έχουν μία ακόμη λεπτομέρεια! Συνοδεύονται από μια μοναδική θηλή, ειδικά σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί την πίεση στα ούλα και τα αναπτυσσόμενα δόντια και να αφήνει τη γλώσσα σε φυσική θέση. Επιπλέον, όλες οι πιπίλες συνοδεύονται από κουμπωτό, υγιεινό καπάκι για να διατηρείται καθαρή η θηλή.

Οι επιλογές μας:
• Κλασικές πιπίλες
Οι κλασικές πιπίλες διαθέτουν πολλά διαφορετικά σχέδια για να ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας
• Πιπίλες ελεύθερης ροής
Οι πιπίλες ελεύθερης ροής διαθέτουν έξι οπές και καμπύλο μπροστινό μέρος, για μεγαλύτερη άνεση
• Νυχτερινές πιπίλες
Πιπίλες νυκτός με μοναδική λαβή που λαμπυρίζει στο σκοτάδι

Τώρα πια είστε πανέτοιμοι για τις πρώτες ξέγνοιαστες διακοπές με το μωράκι σας! Μη ξεχνάτε ότι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Το Mothersblog και η Philips Avent σας εύχονται ένα καλό καλοκαίρι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved