«Οι Μπέκαμ»! Αυτή η οικογένεια, όπου πάει, προκαλεί πανικό! (φωτογραφίες)

Δεν τόλμησε η οικογένεια Μπέκαμ να επιστρέψει από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες και οι φωτογράφοι κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό την άφιξή τους!

«Οι Μπέκαμ»! Αυτή η οικογένεια, όπου πάει, προκαλεί πανικό! (φωτογραφίες)

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σπανίως βλέπουμε όλα τα μέλη της οικογένειας μαζί σε μια φωτογραφία! Και αυτό γιατί, τα ενδιαφέροντα και οι ηλικιακές τους διαφορές, δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Από τους πιο πολυφωτογραφημένους και πολυσυζητημένους, είναι φυσικά οι «αρχηγοί» της οικογένειας, ο μπαμπάς Ντέιβιντ Μπέκαμ και η μαμά των τεσσάρων παιδιών, Βικτόρια Μπέκαμ. Σε αρκετές φωτογραφίες έχουμε επίσης δει και τα τρία αγόρια της οικογένειας, τον 15χρονο Μπρούκλιν, τον 11χρονο Ρομέο και τον 9χρονο Κρουζ, οι οποίοι -ομολογουμένως- μεγάλωσαν πολύ!

Όμως τον βενιαμίν της οικογένειας, την μικρή κόρη Χάρπερ σπάνια την βλέπουμε και σίγουρα όχι στην αγκαλιά του μπαμπά της! Τις περισσότερες φορές την κρατάει η ίδια η Βικτόρια, αλλά στις φωτογραφίες που θα δείτε, την έχει σφιχτά αγκαλίτσα ο μπαμπάς της! Η μικρούλα φαίνεται ταλαιπωρημένη και νυσταγμένη από το μακρινό ταξίδι και σίγουρα τα φλας των φωτογράφων δεν είναι το καλύτερό της, για αυτό και κρύβει το προσωπάκι της στον ώμο του μπαμπά της.

Και όπως ήταν φυσικό, μόλις η οικογένεια ξεκουράστηκε από το ταξίδι, ο Μπέκαμ πήρε τα αγόρια του και πήγαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα όπου έπαιζε η ομάδα τους "Los Angeles Kings"! Μια αγορίστικη δραστηριότητα, από την οποία απουσίαζαν η Βικτόρια και η 3χρονη Χάρπερ, αφήνοντας τους άνδρες της οικογένειας να διασκεδάσουν μόνοι τους!

Απολαύστε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved