Η Κιμ Καρντάσιαν παντρεύτηκε! Δείτε την νυφούλα! Φωτογραφικό υλικό από το γάμο-υπερπαραγωγή!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ο γάμος της χρονιάς! Η Κιμ Καρντάσιαν κι ο Κάνι Γουέστ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κι όλος ο πλανήτης έχει ρίξει την προσοχή του στη Φλωρεντία όπου και τελέστηκε το Μυστήριο.

Η Κιμ Καρντάσιαν παντρεύτηκε! Δείτε την νυφούλα! Φωτογραφικό υλικό από το γάμο-υπερπαραγωγή!

Η χλιδή και τα δρακόντεια μέτρα προστασίας είναι τα δύο βασικά πράγματα που χαρακτήριζαν το γάμο-υπερπαραγωγή! Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, είχαν στρέψει την προσοχή τους εκεί, με αποτέλεσμα οι πιο γνωστές ιστοσελίδες του κόσμου, να αναρτούν την κάθε είδηση.

Ας ξεκινήσουμε όμως με το κόστος του γάμου αυτού που άγγιζε το ιλιγγιώδες ποσό των 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων! Ναι σωστά διαβάσατε! Το διάσημο ζευγάρι ξόδεψε αυτά τα χρήματα προκειμένου να ευχαριστηθεί τόσο εκείνο, όσο και οι πασίγνωστοι σταρ που ήταν καλεσμένοι στο γάμο του! Δε φρόντισε μόνο για τη διαμονή τους, αλλά πλήρωσε και για την μεταφορά τους με ιδιωτικά αεροσκάφη! 150.000 δολάρια δόθηκαν στα πυροτεχνήματα ενώ 250.000 στοίχισε ένας τεράστιος τοίχος, ο οποίος ήταν στολισμένος με λευκά τριαντάφυλλα προκειμένου να αποφύγουν με αυτόν τον τρόπο τα αδιάκριτα βλέματα.

Και μπορεί τελικά να μην παραβρέθηκαν η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι για προσωπικούς λόγους στο γάμο του διάσημου ζευγαριού, καθώς δεν ήθελαν να δουν την σχεδιάστρια Ρέιτσελ Ρόι, η οποία λέγεται ότι φλέρταρε τον Τζέι Ζι, οι λαμπεροί καλεσμένοι όμως ήταν πολλοί! Ανάμεσά τους, ήταν ο πιο διάσημος τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι ο οποίος και τραγούδησε!

Όσοι παραβρέθηκαν στην τελετή δεν είχαν τα κινητά μαζί τους, καθώς τόσο η Κιμ όσο κι ο Κάνι, δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες τους στα social media. Παρόλο όμως τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πριν από λίγη ώρα δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία της Κιμ με το νυφικό, το οποίο σύμφωνα με τη Daily Mail, ήταν από τον οίκο Givenchy!

Δείτε μερικές από τις πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved