Είδαμε για πρώτη φορά τον κούκλο άντρα της Αλεσάντρα Αμπρόσιο! (εικόνες)

Είναι αναμφισβήτητα από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

Είδαμε για πρώτη φορά τον κούκλο άντρα της Αλεσάντρα Αμπρόσιο! (εικόνες)

Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά παγκοσμίως, καθώς δεν είναι μόνο αδύνατη κι έχει πανύψηλα ποδιά, αλλά είναι και γυμνασμένη. Αν και μητέρα δύο παιδιών εκείνη φροντίζει πάντα για την εμφάνισή της, μιας και είναι το εργαλείο της δουλειάς της.

Κι ενώ μέχρι σήμερα, είχαμε δει φωτογραφίες από τα δύο παιδάκια της, πριν από λίγες ώρες η βραζιλιάνα καλλονή μας έδειξε για πρώτη φορά τον κούκλο άντρα της! Πού έγιναν όλα αυτά; Μα φυσικά στο μέσο που επιλέγουν όλοι οι διάσημοι να ποστάρουν φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές, που δεν είναι άλλο, από το Ίνσταγκραμ!

Έτσι λοιπόν, η διάσημη μαμά, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με τον Jamie Mazur, τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη από το 2008 κι έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στις Κάννες, κι όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του! Εμείς τον είδαμε στα social media της Αμπρόσιο, και σας τον παρουσιάζουμε! Μπορούμε να πούμε πάντως με σιγουριά ότι και οι δύο είναι όμορφοι, νέοι και πετυχημένοι!

Δείτε τον στις παρακάτω φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved