Tο παράκανε! Ανδρας έφαγε τον πλακούντα της γυναίκας του μέσα σε τάκο!

Ένας νέος πατέρας, μετά την γέννηση του γιου του, αποκάλυψε ότι έφαγε τον πλακούντα της γυναίκας του. Ένα μέρος του το τηγάνισε και το έβαλε μέσα σε τάκο, ενώ το υπόλοιπο το έκανε smoothie και το ήπιε!

Tο παράκανε! Ανδρας έφαγε τον πλακούντα της γυναίκας του μέσα σε τάκο!

Ο πατέρας, Νικ Μπάινς, λέει πως πάντα ήθελε να ξέρει τι γεύση έχει ο πλακούντας. Ξεκίνησε λοιπόν να ψάχνει στο ίντερνετ ώστε να βρει πληροφορίες και ανακάλυψε ότι, αν και οι περισσότεροι το θεωρούν ταμπού, ο πλακούντας περιέχει πολύ θρεπτικά συστατικά.

Έτσι αποφάσισε ένα μέρος να το τηγανίσει και να το φάει μέσα σε τάκο μαζί με σκόρδο και πιπεριά, ενώ το υπόλοιπο το έκανε smoothie και το ήπιε. Όπως λέει το να το πιει ήταν αρκετά τρομαχτικό και μύριζε όπως ακριβώς το δωμάτιο του τοκετού. Μέσα έβαλε μπανάνα και καρύδα και η γεύση του ήταν σαν μπανάνα με λίγο μεταλλική γεύση όπως το αίμα. Όμως το κομμάτι το οποίο τηγάνισε ήταν πολύ καλύτερο και η γεύση του ήταν σαν βοδινό και πολύ γευστικότερο από το smoothie.

Το να τρως τον πλακούντα μετά τον τοκετό λέγεται πλακουντοφαγία και ενώ δεν είναι κάτι καινούργιο, τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από αυτό! Πολλοί διάσημοι έχουν κάνει το ίδιο και μάλιστα και η Κιμ Καρντάσιαν φλέρταρε με την ιδέα να φάει τον πλακούντα της! Μάλιστα η Καρντάσιαν είχε κάνει πλάκα στην οικογένειά της, λέγοντάς τους ότι το φαγητό που τους ετοίμασε ήταν πλακούντας!

Ο πλακούντας, αν και είναι μια πηγή πλούσια σε πρωτεΐνες , είναι σχεδιασμένος για να τρέφει το μωρό και όχι την μητέρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να λένε αν βοηθάει πραγματικά τον άνθρωπο η όχι.

Πάντως αν κάποιος αποφασίσει πως θέλει να τον φάει, πρέπει είτε να το κάνει αμέσως είτε να το καταψύξει γιατί, όπως συμβαίνει με κάθε κρέας, ο πλακούντας μπορεί να χαλάσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved