Μy cakes my hobby: Φτιάχνουμε παγωτό που... δεν λιώνει ποτέ!

Πόσο χαίρομαι που καλοκαίριασε!  Η αγαπημένη μου εποχή. Διακοπές... παραλίες... Τι άλλο θα μπορούσα να σας παρουσιάσω σήμερα από ένα λαχταριστό παγωτό για να μας δροσίσει; Ένα παγωτό διαφορετικό από τ΄άλλα επειδή αυτό δεν λιώνει ποτέ.

Μy cakes my hobby: Φτιάχνουμε παγωτό που... δεν λιώνει ποτέ!

Ενα ζαχαρωτό παγωτό για να στολίσει μία τούρτα γενεθλίων που σίγουρα θα εκπλήξει ευχάριστα τον παραλήπτη αυτής της τούρτας.
Αυτά που θα χρειαστούμε είναι ένα χωνάκι παγωτού (βάφλα), μείγμα για cake pop, γλάσο βανίλιας και σοκολάτας, ένα ξυλάκι από σουβλάκι και φυσικά μπόλικη πολύχρωμη τρούφα και ότι άλλο φαντάζεστε να ταιριάζει σε ένα παγωτό.

Για να αρχίσουμε θα πρέπει να γεμίσουμε προσεκτικά όλο το χωνάκι βάφλας με το μείγμα για cake pop μέχρι επάνω.
Διαπεράστε το κάθετα τώρα με το ξυλάκι για να μπορέσουμε να το καρφώσουμε στη τούρτα, αν περισσεύει και από πάνω μη το κόψετε, αφήστε το έτσι επειδή θα βοηθήσει να στερεώσουμε τις μπάλες μας καλύτερα.

pagotohobby03 1

Φτιάξτε με το μείγμα για cake pop μεγάλες μπάλες παγωτού αλλά πριν τις στερεώσετε επάνω στο χωνάκι, βουτήξτε τες μέσα στο γλάσο σοκολάτας ή βανίλιας.

pagotohobby04 1

Μπορείτε να χρωματίσετε το γλάσο βανίλιας με λίγο κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για να το κάνουμε παγωτό φράουλας ή λίγο πράσινο ή κίτρινο για άλλες γεύσεις. Η επιλογή είναι δική σας.

pagotohobby01 1

Αρχίζει να μοιάζει με αληθινό παγωτό!

Στερεώστε το προσεκτικά επάνω στη τούρτα και διακοσμήστε τo όπως σας αρέσει! Πασπαλίστε το με πολύχρωμη τρούφα, βάλτε καραμελίτσες και κερασάκια,φράουλες και σοκολατάκια κάντε το λαχταριστό και δύσκολο να του αντισταθεί κανείς!

pagotohobby02 1

Εμένα τα δύο κουνελάκια (rabbids invasion) δεν μπόρεσαν να αντισταθούν... έπεσαν με τα μούτρα και δημιούργησαν μια γλυκιά ακαταστασία επάνω στη τούρτα!
Καλή σας επιτυχία!
Περισσότερες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου στο facebook My Cakes-My Hobby!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved