Πλήθος επώνυμων μαμάδων και μπαμπάδων στην πρεμιέρα της παράστασης «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα»

Επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες παρακολούθησαν με τα παιδιά τους την πρεμιέρα του καινούριου παιδικού θεατρικού έργου του Χάρη Ρώμα, "Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα", στο θέατρο REX.

Πλήθος επώνυμων μαμάδων και μπαμπάδων στην πρεμιέρα της παράστασης «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα»

"Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα είναι ένα σύγχρονο πολιτικό παραμύθι που αναφέρεται σε καταστάσεις της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας που είναι τόσο οικίες στα παιδιά αλλά και στους γονείς. Φιλοδοξεί να νουθετήσει τους νεαρούς θεατές στις αξίες της οικογένειας και της δικαιοσύνης, καυτηριάζοντας την αλαζονεία της εξουσίας και εκθειάζοντας τη γενναιότητα του ξεχωριστού ανθρώπου, που ο περίγυρος του αρνείται να αποδεχτεί την μοναδικότητα του. Το έργο καυτηριάζει παθογένειες του νεοέλληνα με χιούμορ προσιτό και κατάλληλο για την παιδική ηλικία και ταυτόχρονα διατηρεί όλη τη μαγεία ενός αυθεντικού παραμυθιού, το στοιχείο του παράδοξου, του φανταστικού και της αλληγορίας.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε στην παράσταση βρέθηκαν με τα παιδιά τους ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την Μπέσυ Μάλφα, η Άννα Κουρή με την ανιψιά της, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Μάνος Παπαγιάννης, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παράσταση, τα σκηνικά, τα κουστούμια, τους ηθοποιοί και τους χορευτές και δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν.

"Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα", είναι μια υπέρ - παραγωγή του ομίλου Μαροσούλη, σε μια μεγάλη σκηνή που ολόκληρα επίπεδά της ανεβοκατεβαίνουν, με ευφάνταστα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, φουτουριστικά κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, μουσική του υπέροχου Γιάννη Ζουγανέλη, χορογραφίες της νέας και πολλά υποσχόμενης Μόνικας Κολοκοτρώνη ενώ παίρνουν μέρος έντεκα ειδικά επιλεγμένοι ηθοποιοί που διαλέχτηκαν ειδικά για να υπηρετήσουν τις ανάγκες του έργου.

Παίζουν αλφαβητικά:

Χάρης Αγγέλου

Γιώργος Βουβάκης

Βαγγέλης Δουκουτσέλης

Εύη Κολιούλη

Αναστάσης Κολοβός

Βίκυ Κουμούτσου

Ελένη Λιάσκα

Αλεξάνδρα Ντούση

Θάνος Μπίρκος

Μαρία Μπράιλα

Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες με διάλειμμα

Παραστάσεις:

• Καθημερινές 10-12 π.μ για σχολεία

• Κυριακές 11.30 και 15.00 μ.μ. για το κοινό - Τιμή εισιτηρίου: 10

REX

Πανεπιστημίου 48

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103825842

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved