Αναγνωρίζετε το αγόρι της φωτογραφίας; Είναι αγαπημένος τραγουδιστής και σήμερα έχει γιορτή και γενέθλια!

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Τα Μέσα είχαν ασχοληθεί εκτενέστατα μαζί του από την πρώτη στιγμή της γέννησής του. Σήμερα, για διαφορετικούς λόγους συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη με τη δουλειά του.

Αναγνωρίζετε το αγόρι της φωτογραφίας; Είναι αγαπημένος τραγουδιστής και σήμερα έχει γιορτή και γενέθλια!

Γεννήθηκε σαν σήμερα, ανήμερα της γιορτής του, στην Αθήνα, έχει άλλα δύο αδέλφια που του μοιάζουν πολύ και σήμερα είναι ένας πετυχημένος τραγουδιστής και... παιδί γενναίο!

Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα τρίδυμα που γεννήθηκαν, στις 21 Μαΐου 1985, από την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. «Νομίζω ότι οι γονείς μου έδωσαν δύναμη σε πάρα πολλές οικογένειες εκείνο τον καιρό, που δυσκολεύονταν να κάνουν μια φυσιολογική γέννα. Μου το είπαν ενώ ήμουν πολύ μικρός και το είδα πάρα πολύ φυσιολογικό», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Η μητέρα του ήταν η πρώτη Ελληνίδα που είχε δοκιμάσει τη μέθοδο εξωσωματικής γονιμοποίησης και έφερε τελικά στον κόσμο τρίδυμα, εκ των οποίων το ένα είναι ο Κωνσταντίνος, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο χώρο του πενταγράμμου.

Φυσικά δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για την απίθανη ιστορία του. (Δείτε το βίντεο)

Εμείς να του ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και για την γιορτή και για τα γενέθλιά του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved