Παιχνίδια στη θάλασσα! Οι κούκλες μαμά και κόρη καλωσορίζουν το καλοκαίρι! (εικόνες)

Είναι αναμφισβήτητα από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

Παιχνίδια στη θάλασσα! Οι κούκλες μαμά και κόρη καλωσορίζουν το καλοκαίρι! (εικόνες)

Ξεκίνησε από το χώρο του μόντελιγκ όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς το πρόσωπό της φιγούραρε στις μεγαλύτερες καμπάνιες, και στην συνέχεια ασχολήθηκε με το χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής. Στα 39 της έχει μία μεγάλη καριέρα, την οποία όμως δε δίστασε να αφήσει για λίγο, προκειμένου να φέρει στη ζωή την κορούλα της.

Η Μίλα Γιόβοβιτς, εκτός από μία όμορφη γυναίκα είναι και μητέρα ενός πανέμορφου κοριτσιού. Λάτρης των social media, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, μία φωτογραφία μαζί της, εκεί που σκάει το κύμα! Μητέρα και κόρη παίζουν στη θάλασσα, κι όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η μικρή Ever, όσο μεγαλώνει μοιάζει στην κούκλα μαμά της!

Όσο για το αν θέλει να ασχοληθεί κι εκείνη με το χώρο του θεάματος, αυτό δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι την ομορφιά την έχει, από κει και πέρα θα δείξει αν θέλει να βαδίσει στα χνάρια της μαμάς της!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved