Ο γιος του Μπέκαμ έπιασε δουλειά σε καφετέρια!

Όλοι ξέρουμε τους γονείς του 15χρονου Μπρούκλιν Μπέκαμ. Μιλάμε φυσικά για τον Ντέιβιντ και την Βικτόρια Μπέκαμ. Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της υφηλίου με την περιουσία τους να ανέρχεται στα 165 εκατομμύρια αγγλικές λίρες!

Ο γιος του Μπέκαμ έπιασε δουλειά σε καφετέρια!

Κι όμως, αυτό δεν σταμάτησε την απόφαση των γονιών του να πιάσει μια παρτ-τάιμ δουλειά ο έφηβος γιος τους, σε μια καφετέρια του Λονδίνου. Μάλιστα ο νεαρός δουλεύει εκεί μόνο τα σαββατοκύριακα και για περίπου 7 ώρες, με μια ώρα διάλειμμα μετά το τετράωρο. Ο μισθός ενός από τα πλουσιότερα παιδιά του κόσμου, ανέρχεται μόνο στις 2,68 λίρες την ώρα!

Οι γονείς ήταν αυτοί που παρότρυναν τον Μπρούκλιν να πιάσει δουλειά ώστε να μάθει την αξία των χρημάτων και να μην γίνει απλά ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Πάντα μαθαίνουν στα παιδιά τους την αξία της σκληρής δουλειάς και θέλουν τα παιδιά τους να αποτελούν πρότυπα εφήβων, έχουν πει και οι δυο σε συνεντεύξεις τους.

Βέβαια η καριέρα του Μπρούκλιν ως σερβιτόρος μάλλον προβλέπεται σύντομη, καθώς όλοι λένε ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στο ποδόσφαιρο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved