Εχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της σόου μπιζ κι είναι μητέρα 3 παιδιών! (εικόνες)

Όταν μία γυναίκα γίνει μητέρα, είναι λογικό το σώμα της να αλλάζει, καθώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παίρνει κιλά.

Εχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της σόου μπιζ κι είναι μητέρα 3 παιδιών! (εικόνες)

Κάποιες δεν προσέχουν και τρώνε ό,τι επιθυμούν, ενώ άλλες ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή και γυμνάζονται με αποτέλεσμα να μην παίρνουν πάνω από 10 κιλά.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η διάσημη μαμά της φωτογραφίας. Ο σύζυγός της, την τράβηξε φωτογραφία με τα δύο από τα τρία παιδιά της κι εκείνη πόζαρε με το ωραίο μπικίνι της, δείχνοντας σε όλους εμάς ότι μπορεί να είσαι μητέρα και να έχεις καλογυμνασμένο κορμί!

Το διάσημο μοντέλο Danielle Lloyd, σύζυγος του Jamie O' Hara, μαζί με την οικογένειά της, βρέθηκε σε παραλία της Πορτογαλίας το περασμένο Σάββατο και τα social media πήραν φωτιά! Το αγαπημένο ζευγάρι πόσταρε οικογενειακές τους φωτογραφίες στο Ίνσταγκραμ και στο Twitter, κι όπως ήταν φυσικό τα like ήταν χιλιάδες!

Η 30χρονη καλλονή έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, η οποία δεν προδίδει ότι είναι μητέρα τριών παιδιών! Το κορμί της όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι αψεγάδιαστο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved