Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα και ο ερχομός των παιδιών τους (εικόνες)

Όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν αυτές τις μέρες με το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του δεύτερου παιδιού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Εμείς θα σας γυρίσουμε πίσω και θα θυμηθούμε μαζί πώς ξεκίνησε η οικογένεια αυτού του ζευγαριού.

Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα και ο ερχομός των παιδιών τους (εικόνες)

Ήταν Μάιος του 2007, όταν η Μαρία Σταματέρη κάλεσε στην εκπομπή της, "Gala", τους δύο παρουσιαστές. Η πρώτη επαφή όμως ήταν επεισοδιακή, αφού ξέσπασε μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του: «Ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας και μου λέει "πες μια ωραία γυναίκα που θες να φέρουμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή" και λέω εγώ "Τη Σκορδά". Όταν σας λέω ότι σφαχτήκαμε στον αέρα...Κυριολεκτικά σφαχτήκαμε! Μόνο που δεν βριστήκαμε, ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν στημένο, αλλά δεν ήταν!», ενώ αποκάλυψε και την ατάκα του που εξόργισε τη Φαίη και στάθηκε η αφορμή του τσακωμού τους: «Της είπα "αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη"».

Η κόντρα αυτή όμως τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που κατάληξε σε γάμο. Άλλωστε και η ίδια η Μαρία Σταματέρη σε ρόλο προφήτη είπε στην εκπομπή τότε: "Κάπως έτσι ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες"... (Δείτε παρακάτω το βίντεο).

Για το τι έγινε τους μήνες που ακολούθησαν, ο Γιώργος έχει δηλώσει: «Από τότε πέρασαν 6 μήνες μέχρι να είμαστε μαζί. Βγαίναμε, κάτι γινόταν και "χάλαγε" το πράγμα. Απογοητευόμασταν, και κάναμε δυο εβδομάδες να ξαναμιλήσουμε. Όλο κάτι χάλαγε. Αυτό τράβηξε 6 μήνες. Έβγαινα και έλεγα "σήμερα θα της δώσω το πρώτο φιλί". Τζίφος το πρώτο φιλί. Έξι μήνες μου πήρε! (...). Την άφηνα και ήμουν "καληνυχτάκιας". Έλεγα "καληνύχτα" και μετά σκεφτόμουν "Φτου! Πάλι δεν την φίλησα!».

Η όμορφη σχέση τους ξεκίνησε, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη. Πώς το έκανε; Εκμεταλλευόμενος μία αδυναμία της. Τις λατρεμένες της γάτες! Της έκανε δώρο ένα βιβλίο για τα χαδιάρικα τετράποδα, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι!

Και έτσι το καλοκαίρι του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ναό του Αγίου Διονυσίου στο Island, με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς. Το νυφικό της Φαίης το οποίο σχεδίασε μόνη της, ένα λευκό μίνι με πολύ μακρυά ουρά, έχει μείνει στην ιστορία. (Δείτε φωτογραφίες)

Ο Γιώργος εξομολογήθηκε μετά το μυστήριο πως τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ αγχωμένος και συγκινημένος και μάλιστα δεν έκρυψε πως βούρκωσε. Μόλις είδε τη Φαίη νυφούλα, του έφυγε το άγχος. Ήταν η πιο όμορφη νύφη της Ελλάδας και πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά! Φυσικά δεν έλειψε και το φιλί! (Φωτογραφία παρακάτω)

Η οικογένεια του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους γιου Γιάννη το 2011. Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του μικρού Γιάννη: «Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου που ερχόταν τον πρώτο καιρό για να με βοηθήσει. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει ή μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», είχε δηλώσει η ίδια τότε.

Στις 12 Μαΐου ήρθε στον κόσμο και το τέταρτο μέλος αυτής της οικογένειας, ένα ακόμα αγοράκι που μεγάλωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Χθες μαμά και μωρό πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στην ασφάλεια του σπιτιού τους! Η οικογένεια πια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και εμείς να τους ευχηθούμε να είναι πάντα χαρούμενοι και υγιείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved