Ένα πρόωρο μωρό γίνεται «μικρό θαύμα» και μάθημα ζωής για όλους (εικόνες)

Γεννήθηκε πρόωρο, μόλις 24 εβδομάδων, που είναι το όριο για μια νόμιμη έκτρωση, σε περίπτωση που ένα μωρό έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και πρέπει να τερματιστεί η εγκυμοσύνη.

Ένα πρόωρο μωρό γίνεται «μικρό θαύμα» και μάθημα ζωής για όλους (εικόνες)

Όμως τίποτα τέτοιο δεν συνέβη στην μικρή Έμιλυ, που απλά γεννήθηκε 16 εβδομάδες πρόωρα! Ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια και κατόρθωσε να φτάσει το 1 κιλό και 400 γραμμάρια. Μέχρι τώρα είναι το νεότερο πρόωρο μωρό που γεννήθηκε στην Σκωτία και επέζησε.

Οι γιατροί την ονομάζουν "μικρό θαύμα". Και πώς να μην είναι, όταν παρά τις αντιξοότητες, κατόρθωσε να σπάσει κάθε ιατρικό φραγμό και σήμερα, 10 εβδομάδων πια, έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και χαίρει άκρας υγείας!

Η 34χρονη μητέρα της, που είναι σε θέση πλέον να την ταΐζει με το μπιμπερό, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις μαμάδες: «Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησε η μικρή μου Έμιλυ, για κάθε εμπόδιο που ξεπέρασε, για το γεγονός ότι μπορώ να την κρατώ στην αγκαλιά μου. Πράγματα που άλλες μαμάδες θεωρούν δεδομένα. Ποτέ δεν πίστευα ότι είχα τέτοια δύναμη μέσα μου, αλλά μου την έδωσε η Έμιλυ που κάθε μέρα πάλευε για την ζωή της! Είμαι ευλογημένη που έφερα στον κόσμο ένα τέτοιο πλάσμα, τόσο αποφασισμένο να ζήσει, τόσο δυνατό! Τι περισσότερο θα μπορούσα να ζητήσω ως μητέρα;».

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της ιστορίας της...

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικές εικόνες: «Για τρεις εβδομάδες φωτογράφιζα το πρόωρο μωράκι μου στο νοσοκομείο!»

Δημιούργησαν «κλαμπ αγκαλιάς» για πρόωρο μωράκι και η ιστορία τους έγινε viral

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved