Πόσο μεγάλωσαν! Αναγνωρίσατε τα διδυμάκια της φωτογραφίας;

Μήπως αναγνωρίσατε τα δίδυμα κοριτσάκια της φωτογραφίας; Έχουν πάρει το μπρίο και το σκέρτσο της μαμάς, όμως φυσιογνωμικά μοιάζουν περισσότερο στον μπαμπά τους!

Πόσο μεγάλωσαν! Αναγνωρίσατε τα διδυμάκια της φωτογραφίας;

Οι γονείς τους είναι διάσημοι ηθοποιοί. Η μαμά, από τις πιο τρέντι στις ΗΠΑ, με έμφυτο το χάρισμα του στιλ και δική της σειρά ρούχων και αρωμάτων, επηρεάζει τον κόσμο της μόδας -και όχι μόνο- με κάθε της εμφάνιση και οι παπαράτσι την αποθεώνουν σχεδόν πάντα, καθώς σπανίως την πιάνουν ατημέλητη. Ο μπαμπάς τους είναι κι αυτός διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και κυρίως του Μπρόντγουεϊ.

Τα δίδυμα κορίτσια, η Τάμπιθα και η Μάριον, που τον Ιούνιο θα γίνουν 5, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, έχουν κληρονομήσει την αγάπη για την μόδα από την μαμά τους! Με ροζ φορεματάκια, κρατούσαν μικρές Σανέλ τσάντες και τα μαλλιά τους ήταν πιασμένα με κορδέλες και λουλούδια.

Περπατώντας στο Μανχάταν με τον μπαμπά τους Μάθιου Μπρόντερικ, ξετρέλαναν τους παπαράτσι που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωτογραφίζουν τα στιλάτα και τσαχπίνικα κορίτσια της μίας και μοναδικής Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved