Η Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτει πώς θα περάσει την γιορτή της μητέρας!

Η γιορτή της μητέρας είναι σήμερα και η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον,  μας αποκαλύπτει πώς θα την γιορτάσει!

Η Κέιτ Χάντσον αποκαλύπτει πώς θα περάσει την γιορτή της μητέρας!

"Θα περάσουμε την γιορτή της μητέρας στο σπίτι μου όλοι μαζί: Εγώ, τα δυο παιδιά μου, η μαμά και ο μπαμπάς μου, ο αδερφός μου με την οικογένειά του,ο άλλος μου αδερφός θα είναι μαζί μας και ο άλλος μου αδερφός και γενικώς θα είμαστε όλοι και με ...πολλά κοκτέιλ Μπλόντι Μέρι (Bloody mary)"!!!!, λέει η διάσημη ηθοποιός.

" Το κοκτέιλ αυτό είναι από το τα πιο αγαπημένα μου ποτά στον κόσμο! Κάθε γιορτή είναι ευκαιρία για να το απολαύσω! Στην μαμά μου αρέσει το Μπελλίνι (Bellini) αλλά εγω τρελαίνομαι για Μπλόντι Μέρι"!

Η Κέιτ Χάντσον μίλησε για το πόσο την έχει βοηθήσει η μητέρα της, επίσης διάσημη ηθοποιός Γκόλντι Χόουν, στην ανατροφή των 2 παιδιών της, του 10χρονου Ράιντερ και του 3χρονου Μπίνγκχαμ. "Η μαμά μου, μου έχει διδάξει πολλά πράγματα στην ζωή και ένα από αυτά -το οποίο ακολουθώ- είναι να μην παίρνω και πολύ σοβαρά τον εαυτό μου"!

Περιέγραψε μια εικόνα για της 68χρονη μητέρα της Γκόλντι, πολύ διαφορετική από αυτή που όλοι θεωρούμε κρίνοντας από τις ταινίες της: "Η μαμά μου είναι πολύ ξεχωριστή γυναίκα. Συγχωρεί πολύ εύκολα, αλλά είναι πολύ σκληρή. Είναι πολύ σταθερή στις απόψεις της, δεν αλλάζει γνώμη καθόλου εύκολα και είναι αρκετά αυστηρή, αλλά το καλό της είναι ότι δεν κατακρίνει και συγχωρεί τα λάθη".

Μιλώντας η ίδια η Χάντσον για τον ρόλο της ως μητέρα, λέει: "Οι γιοι μου, μου έχουν διδάξει πολλά πράγματα. Είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι της ζωής μου! Παλιά όταν μου το έλεγε αυτό η μαμά μου δεν το καταλάβαινα, αλλά τώρα ξέρω τι εννοούσε. Οι σχέσεις είναι σαν καθρέφτες. Βλέπεις μέσα από τα παιδιά σου να αντικατοπτρίζεται η δική σου ζωή και καταλαβαίνεις τι κάνεις λάθος και τι σωστό. Υπάρχει μεγαλύτερο μάθημα από αυτό";

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved