Αυτή η μαμά έχει κόρη μία πασίγνωστη ηθοποιό! Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους! (εικόνες)

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Αν και η μαμά είναι ξανθιά και η κόρη μελαχρινή τα χαρακτηριστικά τους είναι ολόιδια! Μάλιστα μερικοί τις περνάνε και για αδελφές!

Αυτή η μαμά έχει κόρη μία πασίγνωστη ηθοποιό! Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους! (εικόνες)

Η μαμά της φωτογραφίας που βλέπετε, διαθέτει άψογο στυλ και είναι αχώριστη με τη διάσημη κόρη της η οποία είναι ηθοποιός κι έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε την ώρα που πήγαιναν τη βόλτα τους και όπως ήταν φυσικό τα φλας πήραν φωτιά και οι φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν το γύρο του κόσμου. Όλοι μάλιστα σχολίαζαν το πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο γυναίκες. Η περίπτωσή τους μάλιστα είναι εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τις κόρες να μοιάζουν στους μπαμπάδες!

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ κι η μητέρα της, Τζούντι Λο, βρέθηκαν στο Λονδίνο κι εντυπωσίασαν με το πέρασμά τους, τους περαστικούς. Εκτός από την ομοιότητά τους, έχουν ακριβώς το ίδιο γούστο και στα ρούχα! Τόσο η 67χρονη μητέρα της όσο και η ίδια, τρελαίνονται με τα animal print κι έτσι η πρώτη επέλεξε να φορέσει ένα σακάκι ζέβρα κι η δεύτερη ένα στενό παντελόνι λεοπάρ.

Δείτε τις στην κοινή τους έξοδο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved