To σικ χάθηκε στις γενιές! Αυτή είναι η εγγονή της Γκρέις Κέλι! (εικόνες)

Η γιαγιά της εκτός από μία πολύ όμορφη γυναίκα, είχε ένα μοναδικό στυλ. Η κομψότητά της έχει γραφτεί στην Ιστορία, ενώ μέχρι τώρα μιλάνε για το σικάτο ντύσιμό της.

To σικ χάθηκε στις γενιές! Αυτή είναι η εγγονή της Γκρέις Κέλι! (εικόνες)

Η Γκρέις Κέλι, ήταν ένας μύθος. Μία προσωπικότητα που συναντάς σπάνια στις μέρες μας. Οι γενιές όμως συνεχίστηκαν και σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της 22χρονης εγγονής της, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα την κομψότητα αλλά και την ομορφιά της Γκρεις Κέλι.

Η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι είναι η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακού ενώ η μητέρα της είναι η 52χρονη Ταμάρα Ρότολο, πρώην σερβιτόρα. Το 2006 είχε αποκαλυφθεί ότι ο πρίγκιπας έχει παιδί και μένει στην Καλιφόρνια. Τότε η Τζασμίν ήταν μόλις 14 ετών κι ο πατέρας της δεν ήθελε να αποκαλύψει τα στοιχεία της για να μην πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Κάτι βέβαια που ακούγεται απόλυτα λογικό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, επειδή είναι παιδί εκτός γάμου, δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στο θρόνο του Μονακό. Η 22χρονη είναι φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη και τα τελευταία χρόνια έχουν πολύ καλή σχέση με τον πατέρα της. Μάλιστα έχουν πάει μαζί σε αρκετά γκαλά.

Τώρα όσον αφορά στο ντύσιμό της; Όπως θα δείτε κι εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, θα μπορούσε από κάποιους να θεωρηθεί ακόμη και κακόγουστο! Απ' ότι φαίνεται η κομψότητα δεν κληρονομείται!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved