Η ιστορία της 2χρονης που βρήκε δωρητή νεφρού μέσω Facebook! (εικόνες, βίντεο)

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν σταθεί αφορμή να βρεθούν χαμένα πράγματα, να οργανωθούν εκστρατείες, ακόμη και να σωθούν ζωές.

Η ιστορία της 2χρονης που βρήκε δωρητή νεφρού μέσω Facebook! (εικόνες, βίντεο)

Μία είδηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και είναι πολύ συγκινητική, δείχνει πώς από αυτό το δημοφιλές μέσο, μπορεί να σωθεί ένας άνθρωπος, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα 2χρονο κοριτσάκι!

Η Αριάνα γεννήθηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά της με αποτέλεσμα μετά από εξετάσεις που έκανε, να κριθεί αναγκαία η μεταμόσχευση. Δυστυχώς όμως η ομάδα αίματός της ήταν σπάνια κι έτσι ο δότης ήταν δύσκολο να βρεθεί.

Η μητέρα της όμως είχε μία ιδέα που πραγματικά την έσωσε. Ζήτησε τη βοήθεια από τους φίλους της στο facebook! Η 27χρονη μαμά, δημιούργησε μία ομάδα με τίτλο «ALL4MOORE», έγραψε την επιθυμία που είχε και ζητούσε έναν δότη.
Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι οι ελπίδες της θα ήταν μηδαμινές, το θαύμα δεν άργησε να γίνει! Πήρε ένα μήνυμα από μία γυναίκα μέσα σε λίγα 24ωρα όπου της έλεγε ότι εκείνη θα έδινε το νεφρό της για τη μικρή της.

«Δεν πίστευα ότι θα βρίσκαμε δότη νεφρού μέσα από το Facebook, αλλά ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα. Όταν μια ξένη γυναίκα μου έστειλε email, γράφοντάς μου ότι θέλει να σώσει τη ζωή της κόρης μου, με πλημμύρισαν δάκρυα», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved