Μαμάδες! Οι 7 ασκήσεις γυμναστικής που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας

Όσο και να θέλουμε να το αποφύγουμε, δεν γίνεται: Θαύματα δεν μπορούν να κάνουν κανένα χάπι και καμιά δίαιτα από μόνα τους. Αν θέλουμε ένα υπέροχο κορμί, πρέπει να κάνουμε γυμναστική. "No pain, no gain", λένε οι Αμερικανοί, ή αλλιώς "τράβα πόνο για τα κάλλη" λέμε εμείς στην Ελλάδα!

Μαμάδες! Οι 7 ασκήσεις γυμναστικής που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας

Τι γίνεται όμως με τα γυμναστήρια, τις συνδρομές και όλα αυτά τα έξοδα; Εμείς μαζέψαμε τις 7 μαγικές ασκήσεις γυμναστικής που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας και είναι πραγματικά πάμφθηνες, χωρίς να χρειάζεται να χάνετε χρόνο στο γυμναστήριο. Αντιθέτως κάποιες γίνονται και στο σπίτι, ενώ πολλές γίνονται παρέα με τα παιδιά ή τον σύντροφό σας.

1. Σχοινάκι. Πρόκειται για την άσκηση που καίει τις περισσότερες θερμίδες το λεπτό από οποιαδήποτε άλλη άσκηση γυμναστικής. Και το καλύτερο; Μπορείτε να την κάνετε μαζί με τα παιδιά σας για περισσότερη διασκέδαση.
2. Καθίσματα. Αυτή η άσκηση ενδυνάμωσης, σμιλεύει τους γλουτούς σας, δυναμώνει το σώμα και καίει πολλές θερμίδες. Αν την εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστικής θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.
3. Πουσάπς. Πολλοί άνθρωποι δικαίως την θεωρούν την δυσκολότερη άσκηση, όμως κάνει πραγματικά θαύματα γιατί δουλεύει πολλές ομάδες μυών. Ειδικά στη πλάτη και τους ώμους.
4. Ανοίγματα ποδιών. Αν θέλετε να γυμνάσετε τα πόδια σας, υπάρχουν πάρα πολύ συνδυασμοί για αυτή την άσκηση και το καλό είναι ότι γυμνάζετε το κάθε πόδι ξεχωριστά. 3 σετ από 10 ανοίγματα καθημερινά και έτοιμες για σορτς το καλοκαίρι.
5. Κολύμπι. Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστική γυμναστική! Γυμνάζει όλο το σώμα και ενδυναμώνει την σπονδυλική στήλη. Άλλη μια γυμναστική παρέα με τα παιδιά σας.
6. Τρέξιμο. Κλασικό και σίγουρο. Καις θερμίδες, γυμνάζεις τα πάντα και σε κρατάει σε τέλεια φυσική κατάσταση. Άλλη μια γυμναστική που μπορείς να έχεις παρέα τα παιδιά ή τον σύντροφό σου!
7. Ποδήλατο. Ευχάριστο και ενδυναμωτικό των ποδιών. Είτε βόλτα με τα παιδιά, είτε με τον σύντροφο, η διασκέδαση είναι εγγυημένη.

Αυτές είναι οι 7 ασκήσεις που θα κάνουν θαύματα στο σώμα σας. Το μεγαλύτερο θαύμα θα το κάνει όμως η θέληση και η αποφασιστικότητα σας να μείνετε πιστές στις ασκήσεις γυμναστικής σας σε καθημερινή βάση, ώστε να έχετε τα θεαματικά αποτελέσματα που ονειρεύεστε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved