Απίστευτο! Δείτε τι έκανε μία μητέρα για να μάθει στην κόρη της να αγαπάει τη φύση! (εικόνες)

Τα παιδιά καλό είναι να μάθουν από μικρή ηλικία να αγαπούν τη φύση. Να παίζουν στα δέντρα και να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι το πράσινο στη ζωή μας.

Απίστευτο! Δείτε τι έκανε μία μητέρα για να μάθει στην κόρη της να αγαπάει τη φύση! (εικόνες)

Για να το καταφέρουν αυτό οι γονείς, όταν το παιδάκι τους είναι ακόμη μικρό, συζητάνε μαζί του για την προστασία του, ενώ κάνουν οικογενειακές βόλτες στα λιγοστά μέρη που έχουν μείνει και το πράσινο κυριαρχεί.

Μία μητέρα από την Κίνα, αντί να διαβάσει βιβλία στην κόρη της για τη φύση ή να πάει μαζί της σε ένα δάσος, προτίμησε να της νοικιάσει ένα βουνό! Κι όμως. Δεν σας γελούν τα μάτια σας, πολύ σωστά διαβάσατε. Η 33χρονη Γκαν Λιν, πρώην δασκάλα και σύζυγος ενός πλούσιου επιχειρηματία, προέβη σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου η 9χρονη κορούλα της, να μάθει τα πάντα για τη φύση από πρώτο χέρι!

Προσέφερε λοιπόν στο δήμο της περιοχής το ποσό των 5.000 δολαρίων το μήνα ως ενοίκιο για να πηγαίνει η κόρη της με τους συμμαθητές της να παίζουν στο βουνό!
«Τα παιδιά της πόλης γνωρίζουν πολύ λίγα για τη φύση. Είναι μία καλή ιδέα αυτό που θα τους διδάξει τη φύση στη φύση κι όχι μέσα στην τάξη», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του κοριτσιού!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved