Μαμά και γιος είναι ολόιδιοι! Η τρυφερή φωτογραφία που «έλιωσε» το διαδίκτυο! (εικόνες)

Τα αγόρια λένε, ότι μοιάζουν στις μαμάδες και τα κορίτσια στους μπαμπάδες. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις.

Μαμά και γιος είναι ολόιδιοι! Η τρυφερή φωτογραφία που «έλιωσε» το διαδίκτυο! (εικόνες)

Σε όλους όμως τους κανόνες υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις! Η διάσημη μαμά πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, μία φωτογραφία με το γιο της να κοιμάται κι έγραψε: «Δεν είμαστε ολόιδιοι»; Φυσικά οι διαδικτυακοί φίλοι και γνωστή της 34χρονης τηλεπερσόνας έσπευσαν να γράψουν τη γνώμη τους στο ερώτημα αυτό! Οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ της μαμάς και της είπαν ότι πράγματι είναι ολόιδιοι!

Η Μichelle Heaton, έφερε στον κόσμο το γιο της στις 28 Φεβρουαρίου κι από εκείνη την στιγμή και μετά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, εκείνη περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το αγγελούδι της.

Η διάσημη σταρ είναι μητέρα κι ενός 2χρονου κοριτσιού. Όπως αποκάλυψε σε παλαιότερες συνεντεύξεις, παρόλο που είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό υγείας, η αγάπη της για τα παιδιά ήταν τόσο μεγάλη, που παρά τους κινδύνους που μπορεί να έκρυβε μία δεύτερη εγκυμοσύνη, εκείνη το τόλμησε.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον σύζυγό της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved